nedjelja, 17. ožujka 2013.

L'Occitane Almond Shower Oil & Delicious Paste

U prethodnom članku o L'Occitane Badem proizvodima predstavila sam vam Ulje za podatnu kožu i Koncentrirano mlijeko za tijelo, a sada je došao red na Ulje za tuširanje te Piling maslac. Svi proizvodi za njegu tijela nadahnuti su iznimnim svojstvima badema iz francuske pokrajine Provanse.
Almond Delicious Paste - Ovo je moj omiljeni piling i jedini kojem se uvijek vraćam. Sadrži mljevenu bademovu jezgru i ljuske koji u kombinaciji s kristalima šećera rade piling. Piling čestice nisu grube, ali su učinkovite. Guste je teksture, skoro kao pasta, a u dodiru s vodom pretvara se u mliječnu emulziju. Može se koristiti na suhoj i vlažnoj koži. Osobno preferiram ovaj drugi način jer ga je na taj način lakše rasporediti po tijelu. Piling također sadrži i bademov maslac i ulje koji hrane kožu. Ti sastojci je čine nevjerovarno glatkom i mekanom na dodir, a zbog uljnog filma koji ostaje na koži nije potrebno nanositi nikakav proizvod za njegu (posuši se samo laganim tapkanjem). Zbog toga je zimi moj No.1 piling. No, za pravi užitak ipak volim namazati uljem ili mliječnim koncentratom iz iste linije, više iz navike, nego potrebe.

Ambalaža je staklena i teška i iako izgleda lijepo, može biti malo nezgodna kada ste pod tušem jer postoji šansa da vam sklizne iz ruke i razbije se. Miris je za pojesti, osjeti se badem, ali u kombinaciji sa jabukom. Baš delicious! 
Cijena iznosi 246,30 kn za 200 ml.

Almond Shower Oil - Inače ne volim kupovati skupe proizvode za tuširanje, mislim da ih većina u biti djeluje isto. No ovo ulje je jedan od onih proizvoda koje morate isprobati. Miriše predivno, nježni slatki miris badema se zadržava na koži dugo nakon tuširanja. Ulje u dodiru s vodom stvara nježnu gustu pjenu zbog čega se može koristiti i za depilaciju. Vjerujte, jednom kada ga isprobate, uvijek ćete mu se vraćati. Kožu čini mekanom i mirisnom, a zbog bademovog ulja djeluje umirujuće. Nije ni čudno da je ovo jedan od najpopularnijih L'Occitane proizvoda.

Cijena je 130,80 kn za 250 ml, a može se kupiti u svim L'Occitane trgovinama kao i njihovom web shopu.

7 komentara :

  1. Potpisujem peeling. Imala sam ga i odličan je. Ali me je uvijek zbog cijene odbijao. No, onda sam pronašla Lilith prirodnu kozmetiku i uzela šećerni peeling, još k tomu sa mirisom čokolade i vrlo pristupačan. Od tada sam zaboravila na ovaj. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Autor je uklonio komentar.

      Izbriši
    2. Da, preskup je za jedan piling. Ali sa volim nekad počastiti njime. :-) Sada koristim od Yves Rocher Hammam piling, izvrstan je.

      Izbriši
  2. Jest da je malo cijena visoka, ali ako djeluje meni stvarno nije žao novaca :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nevjerojatan osjećaj ostane na koži nakon njega. Zimi je moja koža dosta suha, a uz pomoć ovog pilinga je održavam mekanom i glatkom.

      Izbriši
    2. E, onda si me definitivno nagovorila na njega :D

      Izbriši
    3. Nećeš biti razočarana, ako ga kupiš. :-) Savršenstvo od proizvoda.

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena