srijeda, 22. svibnja 2013.

Monoï #2 - Yves Rocher Monoï de Tahiti Precious Dry Oil

Yves Rocher Monoi Precious Dry Oil 1
Yves Rocher Monoï de Tahiti Precious Dry Oil jedan je od noviteta u ovogodišnjoj Monoï kolekciji, a nadam se da će ga ostaviti u stalnom asortimanu. Primjećujem da sada većina brandova u svojoj ponudi nudi ovakva sjajna ulja za tijelo. Na vama je samo da se izaberete ono koje vam se najviše sviđa. Prije nekoliko godina sam imala NUXE zlatno suho ulje, međutim zbog intenzivnog biljnog mirisa koji me užasno smetao, proslijedila sam ga prijateljici. Yves Rocher ulje je na istu shemu, ali meni puuuuno ugodnijeg mirisa. Pa krenimo sa recenzijom.

Pakirano je u staklenu bočicu od 100 ml na kojoj se nalazi naljepnica sa cvijetom Tiare. Iako je otvor na ambalaži dosta širok, ulje je lako dozirati. Tekstura je suha, brzo se upija i nije nimalo masno. Međutim, ako vam je potrebna hidratacija kože, preporučam da ispod njega nanesete nekakav hidratantni losion, kremu ili ulje jer ono samo nije dovoljno. Ulje se može koristiti i na kosi, ali nisam ga još isprobala na taj način. Monoï koncentracija u ovom proizvodu iznosi samo 2%, tako da je ono cijelo vrijeme u tekućem stanju. Ne sadrži parabene, ni mineralna ulja.
Yves Rocher Monoi Precious Dry Oil 2
Miriše neodoljivo, kao uostalom i ostali proizvodi iz ove linije. Divni miris Monoï ulja nije napadan, već se lagano širi oko vas. Volim ga kombinirati sa parfemom iz iste linije, iako slobodno može i samostalno. Mislim da ću ovo ljeto nosti samo njega ili Monoï suho ulje u spreju, toliko sam se zaljubila u njegov egzotični miris. Da mogu, kupala bih se u njemu. :-D
Monoi swatch 1
Na prvi pogled se čini da je ulje tamno i da nije najprikladnije za svijetlu put. No, nema straha. U biti je samo riječ o tome da su sjajne čestice u njemu guste pa djeluje tako. Efekt koji ostavlja na koži je savršen, nemam riječi. Svjetlucavi pigmenti se predivno presijavaju na koži, nimalo napadno, a opet efektno. Teško je slikama dočarati njegovu ljepotu. Možete ga koristiti na dekolteu, rukama, nogama, kosi, ma gdje god poželite. Samo nek se blješti. :-) Već vidim kako će mi  biti jedan od must have stvarčica za ljetne partije i festivale.
Monoi swatch 2
Ja sam ga platila 60 kn u Yves Rocher dućanu u Splitu, a cijena u web shopu je 65,90 kn. Svakako isplativo za količinu koju dobijete.

Kako vam se sviđa ovo ulje? Volite li svjetlucava ulja uopće?



11 komentara :

  1. I jefitnije nego Nuxe :D
    Predivno je!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :-) Ako naletš na njega, isprobaj ga. Mislim da će ti se miris svidjeti.
      Ja sam postala skroz opsjednuta šljokastim uljima, imam ovo i još jedno L'Occitane. Ne znam kada ću ih potrošiti, a već gledam koje iduće kupiti. :-D

      Izbriši
    2. Hahaha, ma ti si kao i ja :)
      Svakako ću ga potražiti kada budem sljedeći put u Splitu, a vidim da ga imaju i online (još uvijek) :D

      Izbriši
  2. Nisam probala, al budem prvom prilikom :) Valjda ga ima u splitskom dućanu? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da ga nisam vidjela kada sam bila prije par dana. :-( Samo ono bez šljokica. Valjda će ga opet dobiti, predivno je.

      Izbriši
    2. Bila sam jučer u YR u St i vidjela sam tester na polici sa suhim uljima i pitala sam ih imaju li ga u prodaji, rekli su mi da kreće tek "od sutra"... Danas nisam stigla do tamo, ali jurim čim prije :)) Prekrasan je miris, šljokice, divota <3 :)

      Izbriši
    3. Nadam se da ćeš ga uspjeti uloviti jer se rasproda u roku keks.

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena