petak, 30. kolovoza 2013.

*Wish lista - Jesen 2013*

Malo pomalo, ljeto nam se približava kraju. :-( Barem kalendarski, ali ja se nadam da će trajati još duuugo. U svakom slučaju, sastavila sam si wish listu za jesen koje se ovaj put planiram držati. Moram reći da me se nisu nešto dojmile najave jesenskih kolekcija. Moj novčanik će mi biti zahvalan. A sada na ono što planiram kupiti. :-)

Krećem sa novim tekućim puderom iz Guerlaina - Tenue de Perfection. Po netu još uvijek nema recenzija, ali nadam se da će ih ubrzo biti te da će puder što prije doći kod nas. Iako sam zadovoljna svojim Chanel Perfection Lumiere, želja mi je isprobati nešto novo. A i ovaj mi je pri kraju.
Guerlain Tenue de Perfection
Guerlain Meteorites su mi na listi dugo vremena i nadam se da ću ih napokon kupiti. Posebno su mi zapeli za oko oni iz Crazy Paris Holiday 2013 kolekcije, a ako ih ne uspijem naći, zadovoljit ću se i onima iz redovne linije.

Guerlain Meteorites
NARS Light Reflecting Setting Powder je upravo ono što tražim, sudeći prema odličnim recenzijama po netu. Planiram kupiti verziju u prahu, prije nego onu u kamenu. Iz NARS-a me također privukla i Fairy's Kiss paleta. Sadrži sve nijanse koje i inače volim, a kako ne posjedujem nijedno NARS sjenilo, red je da to ispravim. :-D
NARS Light Reflecting Setting Powder
NARS Fairy's Kiss paleta

Real Techniques kistovi su definitivno prva stvar koju kupujem. Patim od kroničnog nedostatka četkica za nanošenje make up-a, a ovi su stvarno hvaljeni.


Real Techniques
Za kosu, tu je nezaobilazni Kérastase. Već sam vam predstavila serum iz nove Styling Couture linije, a želim još Gloss Appeal - sprej za sjaj kose te  Spray à Porter za onaj beach wave efekt. Za njegu i dalje nastavljam koristiti Resistance liniju (zelenu) koja kosu čini jačom.
Kerastase Styling Couture
Za njegu tijela mi se sviđaju L'Erbolario All'Olio Di Argan proizvodi. Imala sam priliku isprobati testere kreme za tijelo i vjerujte mi da je miris božanstven - kremast, nježan i ugodan, a i njega je zadovoljavajuća.
L'Erbolario All'Olio Di Argan
Od mirisa, Guerlain La Petite Robe Noire je na prvom mjestu na wish listi. Želim ga od kada je izašao. A sviđa mi se i La petite Robe Noire Eau de Lingerie Brume Parfumée - miris za odjeću. Nisam sigurna hoće li dolaziti u naše parfumerije, ali sviđa mi se ideja. :-)
Guerlain La Petite Robe Noire
La petite Robe Noire Eau de Lingerie Brume Parfumée
Cacharel Eden spada u mojih Top 5. Miris sa vjerojatno najružnijom bočicom je zapravo fantastičan. Nekoliko godina sam ga nepravedno zapostavila, a sada bih mu se opet željela vratiti. Nije za svakoga, žene ga ili obožavaju ili mrze, a ja spadam u ovu prvu skupinu. 
Cacharel Eden
A da bi i dom imao ugodan miris tu je Yankee Candle Fall 2013 kolekcija. Jedva čekam da stigne kod nas jer Vanilla Chai zvuči tako dobro.
Yankee Candle Fall 2013
Što se sve nalazi na vašoj wish listi za jesen? Držite li se uvijek liste ili kupujete i sa strane?

*Sve slike su preuzete sa interneta.

12 komentara :

  1. Meni je na wl yankee svijeća sa mirisom peperminta i nemam pojma gdje je nabaviti :( nisam previše ni istraživala, ali budem. super su mi ove guerlain kuglice i RT kistovi koji su mi baš danas stigli na kućnu adresu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda eBay? jer nisam sigurna da imaju kod nas neku s mirisom peperminta. Ili pogledaj ovu, White Chocolate & Mint 'Thank You' svijeću: http://mirisprirode.com/product/prigodna-svijeca/

      Ljubomorna sam na RT kistove, jedva ih čekam kupiti. :-)

      Izbriši
  2. RT moraš nabaviti.Ja ih skoro imam sve i jako sam zadovoljna. :) Nars paleta sjenila je i meni divna i voljela bi je isprobati. Parfem sam također isprobala i jako mi je fin. :) Eden sam jučer gledala sa mamom, ali nije mi se svidio. Opet ti sa Yankee Candles????

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne mogu dočekati kupnju RT kistova, ali ništa prije 10.mjeseca. :-(
      Yankee Candle rules! :-D Samo čekam da se navučeš.

      Izbriši
  3. Meni se dopada cijela tvoja WL - svakako preporučujem RT kistove i Guerlain parfem, dok i sama želim meteorites pearls :)
    Probala sam testere ove L'Erbolario kremice, diiiivna je!!

    P.S. Napokon ti danas mogu komentirati na blogu, zadnjih dana mi uopće nije htio otvarati obrazac za komentare :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :-)
      Cijela L'Erbolario Argan linija me privlači, od gela za tuširanje pa do kreme za ruke.

      Ne znam zašto ti nije htjelo otvarati, ali i meni nekad neće. U svakom sličaju, planiram malo urediti blog. :-)

      Izbriši
    2. Ma i meni je tako bilo kada sam imala ovakav predložak, stalno su komentari zezali čak i meni :)
      Veselim se novom izgledu bloga, znam da ćeš ga super urediti :D

      Izbriši
    3. Tnx, i ja se veselim uređivanju izgleda bloga. :-)

      Izbriši
    4. pozz i super ti je blog i wl :D! samo me zanimalo, ako ces mi ustedit vrijeme :D, da li znas di tocno u st ima kupit l'erbolario argan parfem? ja imam uljnu kupku i savrsena je!

      Izbriši
    5. Hvala. :-)
      Za parfem ne znam, nisam ga vidjela još nigdje, ali ako naletim na njega, javim. :-)

      Izbriši
  4. Hvala na odgovoru :).

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena