četvrtak, 21. veljače 2013.

L'Occitane Almond Supple Skin Oil i Milk Concentrate

L'Occitane Almond

Almond Supple Skin Oil

Ulje za podatnu kožu je pakirano u staklenu bočicu sa pumpicom od 100 ml. Isprva mi se učinilo kao da je količina mala, ali isto tako potrebno je malo proizvoda za namazati cijelo tijelo pa nema straha da ćete ga brzo potrošiti. 
Sadrži bademovo ulje koje je bogato omega-6 masnim kiselinama i ulje sjetvenog podlanka bogato omega-3 masnim kiselinama, koja pomažu pri obnavljanju hidrolipidne barijere. Miriše očaravajuće i taj se miris dugo zadrži na koži. Formula za učvršćivanje sadrži silicij kojim se bori protiv gubitka čvrstoće kože potičući sintezu tkiva. 

Pravi je užitak koristiti ga nakon tuširanja uljem iz iste linije te pilingiranja Bademovim piling maslacem. Ulje se nanosi odmah po tuširanju na vlažnu kožu kako bi se što bolje upilo. Potrebno ga je umasirati kružnim pokretima od donjeg dijela tijela prema gornjem. Tekstura je predivna. Mrvicu gusta, ali se u dodiru sa kožom lagano razmazuje. Jednostavno klizi po koži i čini je mekšom. Dodatni bonus je što nije masno, brzo se upija i na koži ostavlja svilenkasti sjaj, .

Cijena je nešto viša i iznosi 273,60 kn , ali vjerujte da se isplati.
L'Occitane Almond

Almond Milk Concentrate

Koncentrirano mlijeko za tijelo je bilo prvi L'Occitane proizvod koji sam kupila prije nešto više od 3 godine i od tada ga uvijek moram imati.
Bogato je bademovim uljem i mlijekom koji hrane i omekšavaju kožu. Također sadrži silicij i bademove proteine koji kožu čine čvršćom.

Ambalaža je staklena i pravi je ukras u toaletnom ormariću. Mlijeko volim koristiti svakodnevno, a ulje samo povremeno, kada želim intenzivniji tretman za kožu. Miris je bademast i nježan, pravi proljetni. Zadržava se dosta dugo, iako manje nego miris ulja. Lagane je i nemasne teksture, što ga čini idealnim za njegu i u toplijim mjesecima. Brzo se upija, a kožu ostavlja svilenkasto mekanom na dodir i lagano mirisnom. Nakon dužeg korištenja izgled i elasticitet kože su vidljivo poboljšani.

Cijena za 200 ml proizvoda iznosi 315,50 kn.

Oduševljena sam L'Occitane Badem linijom, smatram je njihovom najboljom do sada. Svi proizvodi  dubinski njeguju kožu te je čine ljepšom i podatnijom.


0 komentara :

Objavi komentar

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena