subota, 27. travnja 2013.

Mali shopping u travnju

Nisam nešto previše kozmetike kupovala ovaj mjesec. Osim nekih osnovnih sitnica, čekao se dolazak Illamsque u Split pa sam se počastila za položene ispite sa njihove dvije stvarčice. Sretna sam što napokon imam priliku vidjeti i isprobati njihove proizvode uživo. I sad želim sve - ruževe, rumenila, linere, popis je stvarno dug. :-D
L'Occitane, Essie, Illamasqua, Biotherm & Essence shopping
Illamasqua Eye Brow Cake te Brow and Lash Gel su jedni od onih proizvoda za koje se pitate kako ste do sada živjeli bez njih. :-D Od kada ih posjedujem, koristim ih svakodnevno. Opširnija recenzija uskoro.

Essence Gel Eyeliner Brush je bila prava šteta ne kupiti za samo 13 kn (Muller). Mislila sam se između ovoga i Illamsqua kistića za nanošenje Brow Cake-a, ali kada sam vidjela cijene oba, nije bilo dileme.

Uvijek sam u potrazi za dobrim dezodoransom, iako sam našla svoj HG - Kiehl's Superbly Efficient Anti-Perspirant and Deodorant Cream. No, zaboravila sam ga naručiti i krenula u potragu za nekim jednako nježnim, a učinkovitim. Biotherm Deo Pure roll-on miriše predivno, nekako morski, a opet nježno što je kod mene plus jer ne podnosim deziće intenzivna mirisa. Ne iritira kožu, ne ostavlja fleke na odjeći (Bourjois dezići su mi uništili pola majci) i ne sadrži alkohol.

Essie Resort kolekcije su mi uvijek najdraže. In the Cab-ana je poklon od momka, savršena nijansa za ljeto. Teško je uslikati plavu boju, ali vjerujte kada kažem da je jedna od najboljih plavih nijansi koju posjedujem.

I naravno, omiljena L'Occitane Shea Butter krema, jedina koja mi uspije sanirati suhe i ispucale ruke.

I to bi bilo to. Što ste vi kupovali ovaj mjesec?

13 komentara :

  1. Molim recenziju Illamasqua gela za obrve! Odmah po mogućnosti. Želim ga usporediti sa Anastasia jer tražim jako, jako dobar gel za obrve.

    OdgovoriIzbriši
  2. Evo ukratko za sada, recenzija će kroz nekoliko dana. :-)
    Dakle, gel je bezbojan, draže mi je nego da je u boji. Anastasiu nisam imala prilike isprobati pa ih ne mogu usporediti. Drži svaku dlaku na svom mjestu i to, bez pretjerivanja, cijeli dan. Koristim ga skupa sa Brow Cake pigmentom za obrve, ali definitivno može i samostalno - ako samo želiš postići da obrve ne strše, nego izgledaju uredno i dobiju lijepi oblik. Razlika sa i bez ovog čuda je i više nego primjetna. Cijena kod nas je 115 kn, ali mislim da će trajati duuuugo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Po opisu je jako sličan Anastastijinom. Vidjela sam cijenu kod nas, ali budem sačekala na UK stranici sniženje pa ću ga tada naručiti. Hvala. :)

      Izbriši
  3. Mali, ali slatki :D
    Čekam recenziju Illamasqua gela za obrve, nisam ni znala da ga imaju u ponudi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, imaju - predobar proizvod, svakako vrijedan kupnje. :-)

      Izbriši
  4. Krasan ti je ovaj shopping i nije tako mini ;D!

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasna nijansa Essie laka, obožavam je, pogotovo na blago preplanuli ten:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, ja jedva čekam mrvicu pocrnit da ga nosim, prava ljetna nijansa. :-)

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena