petak, 13. rujna 2013.

Dior Addict Lip Glow

Ja sam osoba opsjednuta balzamima za usne.:-D Obično ih imam po nekoliko u neseseru, torbi...Dior Addict Lip Glow sam dugo željela, ali mi je bila muka iskeširati cifru koja je za njega. U svakom slučaju, prije jedno 10-ak dana sam prolazila kraj parfumerije, ušla i kupila ga. Napokon. Na netu sam do tada čitala samo hvalospjeve o njemu, a kako se svidio meni, pročitajte u nastavku članka.

Dior Addict Lip Glow

Dior Addict Lip Glow je pakiran u najljepšu moguću baby rozu ambalažu. U biti je ista kao i kod Addict ruževa, samo roza. Ne znam djeluje li na slici malo jeftino, ali nije - čvrsta je i neće vam se otvoriti u neseseru. Količina iznosi 3,5 grama. Miris je lagan, malo se osjeti miris vanilije i mentola. Sviđa mi se što sadrži SPF 10, to je uvijek plus.

Dior Addict Lip Glow

O čemu je ovdje zapravo riječ? O balzamu za usne nježno roze boje koji pojačava prirodnu boju vaših usana. Znači daje im laganu bojicu i čini ih ljepšima. Ne znam za druge, ali kod mene se to nije dogodilo.

Imam poprilično pigmentirane usne i nadala sam se da će Lip Glow "izvući" ono najbolje od pigmenta. Međutim, nije. Kod mene je razlika sa i bez jedva primjetna. Možda je prirodna boja usana pojačana za jednu do dvije nijanse, ali ništa što bi me oduševilo, nažalost. U principu sam dala 229 kn za obični balzam za usne. :-( Mana mu je i što se brzo troši. Dođe mi da plačem od muke.
Ali evo, da ne bude apsolutno sve negativno, moram priznati da jako dobro hidratizira usne

Dior Addict Lip Glow

Možda je ovo ne loš ili čak odličan proizvod za nekoga čije su usne prirodno svijetle, ali on i ja se nismo našli i  ne pada na pamet opet ga kupovati

Jeste li isprobale Dior Addict Lip Glow? Koji je posljednji proizvod koji vas je razočarao?

6 komentara :

  1. Draga, bez obzira na pomalo lošu recenziju, mene si baš zaintrigirala da ga isprobam. Pričekati ću možda neku akciju ili slično pa ću isprobati. Inače, jako volim Dior pa se nadam da me neće razočarati.

    OdgovoriIzbriši
  2. Možda će se tebi svidjeti. Ma nije on sad neznam kako loš, ali nisam dobila ono čemu sam se nadala. :-(

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš sam ti htjela napisati da ti jaaaako zavidim jer mi je na WL već predugo! I svejedno mi je još na Wl, ali u pravu si kada kažeš da si dala 229kn za običan balzam :D Ali je to Dior balzam :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Možda će se tebi svidjeti. Ma nije on sad neznam kako loš, ali nisam dobila ono čemu sam se nadala. :-(

    OdgovoriIzbriši
  5. Obožavam ovaj proizvod i uvijek ga iznova obnavljam .

    OdgovoriIzbriši
  6. Ma stvarno ga masu ljudi hvali i obožava.

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena