četvrtak, 19. rujna 2013.

*Shopping u rujnu*


Ubrzo nam je gotov nam još jedan mjesec. Nekako sam tužna što se ljeto završava jer sada opet kreću obveze na faksu, kišno (ne)vrijeme i sivilo. :-( Zato sam, da bih se utješila, nešto malo šopingirala. Jedan dio proizvoda koje će te vidjeti su moji HG (Shu Uemura i Kérastase), a drugi kupujem po prvi put.


Dior Addict Lip Glow je balzam za usne koji bi trebao "pojačati" prirodnu boju vaših usana. Osobno, nije me se nešto pretjerano dojmio. Recenziju možete vidjeti ovdje. Bez obzira na slab efekt na meni i dalje ga nastavljam koristiti jer dobro hidratizira usne.

Illamasqua Aurora Gleam Highlighting Cream je uživo puno ljepši nego na slikama. Koristim ga često zadnjih dana, a dojmove ću uskoro podijeliti sa vama. :-)

Napokon su kod nas stigli i Maybelline Baby Lips balzami, a za prvu ruku sam uzela Peach Kiss. Znam da su mnoge cure po forumima patile što ih nema kod nas, a od sada ih možete naći u Mullera za 19,90 kn. Pakiranje im je preslatko, u stilu 80-ih, baš kako volim.


Kérastase Resistance liniju koristim zimi već godinama i ne znam što bih da mi je ukinu. Bain De Force kupku i Ciment Anti - Usure regenerator sam ishvalila ovdje. Kada sam obavljala narudžbu, na Lookfantastic je bila akcija u kojoj se za 2 kupljena Kérastase proizvoda gratis dobije Reflection Fondant Chroma Captive regenerator od 75ml. Kako ne bojam kosu, a namijenjen je takvoj, proslijedila sam ga mami.


Real Techniques Core Collection je nakon 2548 godina stajanja na wish listi napokon u mojim rukama, wee! Već sam lagano krenula sa isprobavanjem, četkice su tako mekane, pravi je gušt raditi sa njima.


Shu Uemura Skin Purifier Cleansing Beauty Oil Premium A/O ulje je moj No.1 proizvod za uklanjanje make up-a. Do sada sam koristila žutu verziju, ali sam se zaželjela malo promjene i naručila zeleno. Njega sam već imala u mini verziji od 50 ml i mogu potpisati sve što sam napisala za žuto. Obožavam ga!

Avène Clean-Ac Cleansing Cream kupujem po prvi put. Do nedavno sam koristila L'Occitane Angelica Gel Cleanser, a na Avène sam se odlučila jer želim nešto blago, a učinkovito.


Jooj, koliko sam samo dugo slinila nad Ted Baker neseserom. Zapravo sam htjela crni, ali je žuti bio snižen sa £22 na £15 na Asosu tako da sam uzela njega. I presretna sam, jednostavno je presladak. Sviđa mi se roza mašnica na žutoj podlozi, a kako je napravljen od PVC-a (luda sam za tim mirisom), lako ga je čistiti. Doduše, unutra je materijal za koji pretpostavljam da će se lako zamazati, ali mi je ionako bitno da je lijep izvana. :-D


I znam da ne spada u kozmetiku, ali moram se pohvaliti preslatkom Rabito maskom za mobitel koju sam dobila na poklon od momka. Ima i mali repić. :-D


I ono najvažnije, čemu sam se najviše razveselila - novi fotić. Zapravo je poklon od bake, a riječ je o Nikkonu D3200. Koliko je sada lakše slikati...

To je sve. Što se vi kupovale ovaj mjesec? Obnavljate li polako jesensku kozmetiku?

12 komentara :

  1. A Girl In Berlin19. rujna 2013. u 19:03

    Sve mi je divno. Pogotovo si me zainteresirala za Shu Uemura. Moram pogledati svakako. A neseser je baš po mome ukusu. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. sve je prelepo :) neseser je presladak :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala, neseser imaš na Asosu. :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Jooj, preporodila sam se od kada koristim Shu Uemura ulje, pogledaj ga obavezno.

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasni noviteti :D

    OdgovoriIzbriši
  6. hvala na toj dojavi :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Sve mi se sviđa, sve! :D RT kistove imam, Auroru također. Baš mi je drago da si ju konačno kupila. :D

    OdgovoriIzbriši
  8. I meni, želim je jjoš od kada je bila u tubi. :-D

    OdgovoriIzbriši
  9. Anchi, predobar shopping :D :D
    KOliko tebi stoje ovi RT kistovi na WL, toliko je na mojoj Ted Baker crni i bež neseser. Valjda će jednom doći na red :D :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Ted Baker ima presatke nesesere. Ja isto planiram još bež i crni, ali u različitim veiičinama. :-)

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena