ponedjeljak, 21. listopada 2013.

Illamasqua Gleam Highlighting Cream - Aurora

Illamasqua Gleam Highlighting Cream u nijansi Aurora je sigurno jedan od njihovih najtraženijih proizvoda. Osobno je želim još iz doba kada je bila pakirana u tubici (i nemoguća za nabaviti) pa kada sam vidjela da Muller ima 20 % popusta, morala sam je kupiti. Bilo je ono - sad ili nikad. :-D I znate što, nisam se prevarila.

Illamasqua Aurora

Aurora dolazi pakirana u klasičnu crnu Illamasqua ambalažu sa prozirnim poklopcem, istu kao i kod rumenila. Nije loša ideja sa prozirnim poklopcem jer odmah vidite o kojoj je nijansi riječ. Malo me nervira što se potrebno nešto više pomučiti oko otvaranja, baš je čvrsto zatvorena. Ali vam se zato neće otvoriti sama od sebe ako je nosite u neseseru. Količina iznosi 6,5 grama, a proizvod vrijedi 24 mjeseca od otvaranja.

Illamasqua Aurora

Illamasqua Aurora

Boja Aurore je shimmer boja šampanjca, tako je opisuju na stranici. Sadrži sitni, sitni shimmer koji nije nimalo napadan. Zbog toga obožavam ovaj proizvod - nećete se sjajiti kao disco kugla sa njim, niti izgledati kao da ste glavu uronili u kanticu ulja. Najčešće je koristim na vrhu jagodica (prema sljepoočnici) i ponekad ispod luka obrve. Aurora koži daje divan, zdravi sjaj i bez zezanja, ako je već do sada niste nabavile - napravite to odmah! Ovo je highlighter koji definitivno pristaje svakom tonu kože. Lako se blenda i možete ga nanijeti i prstima i četkicom, izbor je na vama. Ja više preferiram drugu tehniku zbog higijene.

Illamasqua Aurora

Postojanost je odlična. Testirala sam je u vremenu od nekih 6 sati i nije nestala sa lica (imam mješovitu kožu).

Cijena je 180 kn i može se kupiti u Illamasqua dućanu, preko web shopa ili u Mullera (Split, Rijeka i Zagreb).

Posjedujete li Auroru? Koji je vaš omiljeni highlighter?

6 komentara :

  1. Imam i volim, jako! :D Predivna je Aurora!

    OdgovoriIzbriši
  2. Tvoja recenzija je i bila presudna kod kupnje. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mogla sam preživjeti i bez ovog posta :D Sad zbog tebe ne mogu izdržati, a da ne kupim Auroru!:) Šala mala, hvala što si s nama podijelila ovu recenziju. Ne znam kako sam živjela bez nje! Sutra trkom u Muller :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja sam joj dugo odoljevala, ali kada sam je vidjela uživo i swatchala, znala sam da je to to. :-P Sigurna sam da ćeš biti zadovoljna, predivno izgleda na koži. :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Već dugo želim Auroru, ali mislim da ću prije kupiti Mary-Lou zbog cijene i količine.

    OdgovoriIzbriši
  6. I meni je zapeo za oko Mary Lou, jednom ću ga sigurno kupiti.

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena