subota, 14. prosinca 2013.

All I Want For Christmas...

Obožavam slagati wish liste, mislim da sam to već jednom i spomenula. <3 Obično to radim ili pred spavanje ili na predavanjima (onim dosadnim) pa tako uvijek nešto pišem, križam, šaram, lalalala. Ali najdraže su mi one Božićne jer tada postoji i mogućnost da ih netko drugi vidi i pokloni mi nešto. :-P Ove godine me se nisu nešto posebno dojmile blagdanske kolekcije, izuzev njih par za koje se sigurno ne bih bunila da ih nađem pod borom. Da ne duljim evo moja blagdanska wish lista.


Guerlain Crazy Paris blagdanska kolekcija me naprosto osvojila. Kombinacija crne i neonskih boja pakiranja mi je wow i da mogu, uzela bih je cijelu. Ali mislim da ću se ipak morati zadovoljiti sa samo jednim ili dva komada, kao što su Meteoriti koje sam već nabavila i jednim od ruževa.

Givenchy Hot Couture sam koristila davno, davno kada je tek izašao i sad ga želim opet. Jedan od najboljih Givenchy parfema, pravi klasik.

L'Occitane Fleur d'Or & Acacia kolekcija me oduševila. Miriše fantastično, nekako toplo i nježno. Odavno L'Occitane nije izbacio miris koji mi se toliko svidio da sam poželjela cijelu kolekciju. 

Lollitint je najnoviji proizvod iz Benefita i sudeći po swatchevima na netu - moram ga nekako nabaviti. :-D Strašno su mi simpatični ti njihovi stainovi, ali mi je ovaj nekako najljepši.

Kao i svake godine i ove si namjeravam nabaviti barem nekoliko blagdanskih Lush proizvoda, a najviše bi me razveselio neki paketć, kao npr. Stardust uz koji se, osim preslatkih proizvoda, dobije i šljokasta roza kutija u obliku zvijezde <3.

Clinique Superprimers su najnoviji dodatak u Clinique asortimanu, a koliko sam upoznata, još nisu stigli kod nas. Iskreno se nadam da će to biti što prije jer ne mogu dočekati da isprobam koji. 

I na kraju Urban Decay Naked 3 paleta za koju sam 99 % sigurna da se nijedna od nas ne bi bunila ja je dočeka pod borom. 

I eto, to bi bila moja wish lista za ove praznike. :-) Kako vam se čini? Što je na vašoj listi? 



3 komentara :

  1. Odlična WL :D Zar wish liste uopce mogu biti loše? hahaha :D
    Joj, ja si želim trenutno samo par stvarčica budući da sam većinu stvari s WL skinula :D
    Zasad je ostao još YSL ruž u nijansi Forbiden burgundy i Kerastase nectar .

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne mogu bit loše. :-D
    Aaa, Forbidden Burgundy je apsolutno savršen, ja ga obožavam <3 I Kerastase, to čudo spašava kosu

    OdgovoriIzbriši
  3. Toooo Mel :))) Upravu si, wishliste nikada ne mogu biti lose :**

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena