srijeda, 18. prosinca 2013.

Guerlain Crazy Paris Météorites Pearls LE 2013.

Ove sezone jedina make up kolekcija koju sam poželjela je Guerlain Crazy Paris božićna kolekcija. Inspirirana je ponoćnim neonskim svjetlima Pariza, a kroz ambalažu cijele kolekcije se prožima broj 68, koji označava adresu legendarnog Guerlainovog butika na adresi  Avenue des Champs-Élysées 68. Sastoji se od palete sjenila, lakova za nokte, 3 ruža za usne (od kojih posebno želim Provocative), Terracotte, shimmer pudera i naravno Météorites perlica koje sam uspjela nabaviti.

Guerlain Crazy Paris Météorites

Guerlain Météorites su napravljeni 1987. godine što je bila prava revolucija u svijetu pudera koji je po prvi put predstavljen u obliku perlica, a svoju su popularnost očuvali sve do danas. Svake godine Guerlain nas iznenadi novom LE verzijom, a mene se ovogodišnja posebno svidjela i bilo je ono ili ću ih sada nabaviti ili nikad. :-D

Guerlain Crazy Paris Météorites

Guerlain Crazy Paris Météorites Pearls su pakirane u crnu lakiranu metalnu kutijicu sa neonskim natpisom Champs Élysées. Po netu su mišljenja oko pakiranja dosta podjeljena. Jedni smatraju kako je ono super, kakva sam i sama, dok drugi misle da je ono nekako trashy za luksuzan brand kao što je Guerlain. Unutra sa nalazi mala spužvica koja štiti perlice od ispadanja, a može i poslužiti za nanošenje. Ja je ne koristim u tu svrhu jer mi to nekako nije higijenski. Kao i klasični Meteoriti i ove karakterizira jači miris ljubičice koji se poprilično osjeti u ambalaži, dok se na licu gubi.

Guerlain Crazy Paris Météorites

Crazy Paris Météorites perle dolaze u kombinaciji od 6 nijansi: bež i ružičasto-bež za ujednačenje tena, svjetlo ljubičastoj za svježinu, bijeloj za osvjetljenje, zlatnoj za blistavost i ružičastoj za zdravi sjaj. Pomiješane zajedno licu daju divan satenski sjaj.
Kada sam ih tek dobila mislila sam da će ostavljati ružićastu boju na licu i da ću ih moći koristiti samo kao rumenilo ili preko njega. No, oni zapravo ne ostavljaju vidljivu boju. Ja ih koristim preko cijeloga lica. U recenziji za Shiseido puder sam spomenula kako mi izdrži jedva 2 sata prije nego počne izbijati sebum. No, ukoliko koristim ove perlice, izdrži puno duže, nekih 5 sati. Ja ne znam da vam opišem finish koji ostavljaju na koži, takvo nešto nisam uspjela postići ni sa jednim drugim puderom. Lice djeluje nekako omekšano, baršunasto i posvjetljeno. Ne vidi se da je nešto na njemu, a opet je razlika sa i bez i više nego primjetna.

Guerlain Crazy Paris Météorites

Da li su vam potrebni? Hm, rekla bih da i ne. Da, zbog genijalnog finisha koji ostaje na koži i ako padate na luksuzna pakiranja. Ne, ako mislite da je 369 kn previše za dati za proizvod za lice. Ja sam svoj primjerak ubola preko Feelunique za 30 £ jer sam imala rođendanski popust od 5 £ (vidim da trenutačno tamo nisu dostupni). Količina iznosi 30 grama, što je praktički nepotrošivo s obzirom na formulu.

Guerlain Crazy Paris Météorites

Koja je vaša omiljena božićna kolekcija ove godine? Posjedujete li Meteorite?

4 komentara :

  1. Prekul mi je pakiranje ali mi je ono srebrno ljepše, nekako luksuznije :D

    OdgovoriIzbriši
  2. I meni se sviđa srebrno, sada na proljeće ga opet mijenjaju jer reformuliraju Meteorite. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hmmmm, ja općenito nisam fan kuglica i samo zbog toga mi to nije ineresantno. Nekako, šta ja znam, imam dojam da se kuglice ne mogu ravnomjerno rasporediti na četkici. Imala sam jednom one Avon kuglice i jedva čekala da ih se riješim. Nisu me ni ove nešto posebno zaintrigirale.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ove se dobro rasporede na četkici, bitno da je šira. Meni Avonove isto nisu sjele, kao ni one Oriflame.

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena