ponedjeljak, 16. prosinca 2013.

L'Occitane Fleur d'Or & Acacia Luminous Oil

Senzualna harmonija zlatnih cvjetnih nota, za samouvjerenu i emotivnu ženu. Miris Mimoza svojim senzualnim dodirom pruža ovom jedinstvenom mirisu tajanstvenu privlačnost koja će vas potpuno osvojiti. Mirisni duet mimoze i akacije priziva onaj uzbudljiv trenutak prepun iščekivanja blagdana, kada ova stabla cvjetaju, okupana romantičnim zimskim svjetlom. Bazne note mošusa i bijelog drva pružaju toplinu i bude slatke uspomene na čarobne blagdane...

L'Occitane Fleur d'Or & Acacia Luminous Body Oil

Zvuči savršeno, zar ne? Vjerujte mi, Grasse Fleur d'Or & Acacia mirisna kolekcija je jedna od najljepših koju je L'Occitane izbacio posljednjih godina. U njoj možete pronaći Mirisni gel za tuširanje - 175 ml, Mirisno mlijeko za tijelo - 175 ml, Kremu za ruke - 30 ml, Mirisni sapun - 50 g, Mirisnu svijeću - 270 g i Sjajno ulje za lice, tijelo i kosu - 100 ml.

L'Occitane Fleur d'Or & Acacia Luminous Body Oil

Kako sam ja luda za uljima za njegu tijela, nije bilo velike dvojbe koji proizvod da si kupim. L'Occitane Fleur d'Or & Acacia Luminous Oil dolazi pakirano u luksuznu, tešku staklenu bočicu sa raspršivaćem, količine 100 ml. Sviđa mi se raspršivać, ne volim pakiranja sa otvorom kod kojih postoji mogućnost proljevanja proizvoda.
Ulje je suhe teksture, znači nije masno i upija se doslovno u trenu. Kožu ostavlja mekanom i sjajnom, a najbolji rezultati se postižu ako se nanese odmah nakon tuširanja na lagano vlažnu kožu. Ono što me posebno oduševilo kod ovog ulja je njegov miris - topao i cvjetni, dugo se zadržava na koži obavijajući je mirisnom aurom. Može se koristiti i na kosi i tada je ona zaglađena, sjajna i mirisna, a ne otežava je. Idealno za party sezonu <3

L'Occitane Fleur d'Or & Acacia Luminous Body Oil

L'Occitane Fleur d'Or & Acacia Luminous Body Oil

Cijena iznosi 223,20 kn, a možete ga kupiti u svim L'Occitane trgovinama te njihovom web shopu.

Jeste li isprobale Fleur d'Or & Acacia kolekciju?

5 komentara :

  1. Ajme zvuči savršeno :D baš me mučiš :P

    OdgovoriIzbriši
  2. I je, miris je <3 Da sam pri novcu sigurno bih kupila još koji proizvod iz kolekcije

    OdgovoriIzbriši
  3. Čim dođem u Zg i odem u Loccitane isprobat ću ovaj miris jer me toliko zanima. Divna recenzija, stvarno poželim sve stvari kada kreneš opisivati.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hahha, tnx. :-)
    Nadam se da će se i tebi svidjeti.

    OdgovoriIzbriši
  5. bok :). mene isto jako zanima ovo ulje ali mi se cinilo da i nije neki jaki miris tj ne zadrzaje se dosta na kozi, a i nije mi ostavio dojam velike njege...volila bih da me razuvjeris XD (a parfem iz ove linije je PREDIVAN ali za mene preslab :/). npr nuxe, caudalie i melvita ulje na meni mirisu dosta dugo i bas njeguju s tim da mi je nuxe najkvalitetnije. i da li si probala novo karite iznimno ulje od l'occitanea? ja bih mozda uzela jedno od ta dva iako me također privlaci roger and gallet bois d'orange ali nisam ga nikada probala.

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena