ponedjeljak, 16. prosinca 2013.

MAC RiRi Woo lipstick LE

Ako volite crvene ruževe koliko i ja, onda ste sigurno već čule za populani MAC Rubi Woo ruž. Ove jeseni MAC je napravio suradnju sa Rihannom, a kao rezultat toga je izašla kolekcija u kojoj se može naći dupe za Rubi Woo. Riječ je o nijansi RiRi Woo, crvenoj retro mat finisha.

MAC RiRi Woo

Svi ruževi u kolekciji su pakirani u metalik rose gold ambalaži, koja je meni presavršena <3 Podsjeća me na nikad prežaljenu Diana Ross kolekciju iz 2005. godine iz koje nisam uspjela nabaviti niti jedan proizvod. :-( I upravo je ta ambalaža bila glavni razlog što sam se odlučila za Riri Woo, umjesto Rubi Woo (ali on ionako nije LE pa je stalno dostupan). Jedino što mi se ne sviđa na njoj je ovo gigantsko slovo R, al dobro.

MAC RiRi Woo

MAC RiRi Woo

Tekstura ruža je suha, al ono super suha. Nisam do sada naišla na nijedan takve teksture. Zbog toga je s njim malo teže raditi pa bih vam svakako preporučila kistić koji uvelike olakšava nanošenje te hranjivi balzam prije samoga ruža. Unatoč toj suhoći, na usnama nije neugodan. Definitivno od njega nećete dobiti hidrataciju, to zaboravite. Ali neće vam ni isušiti usne. Moje su inače ekstremno suhe i konstantno mi je potrebna nekakva mazalica da ih nahranim. No s RiRi Woo nemam osjećaj zatezanja. Pink Nouveau mi je, recimo, dosta neugodniji. Postojanost je fantastična, izdrži 5-6 sati bez popravljana (uz recimo, piće). Miris je klasični - slatkasta vanilija, kao i kod svih ruževa u MAC asortimanu.

MAC RiRi Woo

MAC RiRi Woo

Što se tiče same boje, radi se o prekrasnoj, bogatoj crvenoj nijansi hladnog podtona za koju mislim da pristaje svima. Ovaj retro mat finish samo još više dodaje na posebnosti pa tako usne djeluju nekako baršunaste i punije. Pigmentiranost je također izvrsna. 
Zato ako tražite, *ebački crveni upečatljivi ruž, da prostite, RiRi Woo je to i ako ste u mogućnosti, nabavite ga što prije. :-P

MAC RiRi Woo

MAC proizvodi nisu dostupni kod nas, najbliže ih možete kupiti u Grazu za 19 €. Ja sam svoj primjerak ubola preko eBaya.

Kako vam se sviđa RiRi Woo? Koja je vaša omiljena crvena nijansa za usne?

8 komentara :

  1. the beauty department16. prosinca 2013. u 17:25

    uuuuu kako je lijep :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo, da. :-) Jedino mi je žao što ga nisam uspjela usplikati na usnama

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako je lijep ali nije da me oduševljava :D više mi se sviđa ambalaža :DD

    OdgovoriIzbriši
  4. Zato mi je žao što ga nisam uspila uslikati na usnama jer je tada skroz druga priča. :-( Amabalaža se i meni odmah svidjela, ali sam se namučila dok sam je uslikala :-D

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj, meni je divan. No dobro, meni su svi crveni ruževi divni. :) Pakiranje su je savršeno! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Divan je. Ali meni crveni ruževi ne stoje. Imam mala usta i onda to izgleda katastrofa. Šteta. Jer bi baš tako jedan dobar crveni. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Kod mene skroz obrnuto :-D Imam punija usta i uvijek me bilo strah nositi crvene ruževe jer sam imala dojam da djeluje prenapadno, a sad se ne odvajam od njih. Koliko se sjećam ti si plavuša svijetlije puti, nema mi ništa bolje nego crveni ruž na takvoj ženskoj. Isprobaj još koji ;-)

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena