subota, 19. travnja 2014.

*Spring shopping*

Zadnjih mjeseci se trudim kupovati što manje. Malo sam se zasitila proizvoda koji samo stoje i čekaju da dođu na svoj red za isprobavanje. Nastojim kupovati samo ono što mi je stvarno potrebno, ali isto se tu nađe neka stvarčica koja mi možda i nije toliko potrebna. Za većinu ovih proizvoda sam već natipkala i objavila recenzije, druge pak čekaju na svoj red.


Krećem sa Green Girl proizvodima za njegu lica, o kojim ste mogli čitati ovdje - klik. Za Touch my skin - gel masku sa aha kiselinama imam same riječi hvale. Ubrzava proces isušivanja upaljenih prištića, vrši blagi piling, a kožu ostavlja jako mekanom. Uz to, primjetila sam i da djeluje na brže izbjeljivanje hiperpigmentacija kojima sam bila sklona u zadnje vrijeme. My own gentleman - ulje za skidanje šminke sada već ima kultni status. Nikada nisam mislila da bi mi nešto moglo zamjeniti omiljeno Shu Uemura ulje, ali My own gentlemanu je to uspjelo. Svaka čast, Green Girl! :-)

O L'Occitane Angelica Gel Cleanser neću puno pisati, samo ću reći da ga kupujem po ne znam koji put i definitivno mi je jedan od najboljih (recenzija). Kombiniram ga sa Grandpa's Thylox Acne Treatment Soap with Sulfur koji koristim navečer. Ovaj sapun je jedna od boljih proizvoda koji mi pomaže u održavanju lica čistim. Bojala sam se da će me isušivati, ali na kraju ipak nije. Nema najljepši miris na svijetu, ali što se tiče držanja kože pod kontrolom - ocjena 5. Uz to je i vrlo povoljan, a možete ga narućiti preko iHerba - klik. Preporučam ga svima koji muku muče sa problematičnim tenom. :-)


Lancôme Miracle Air de Teint (recenzija) je pravi proljetni lagani puder koji se na koži ponaša poput laganog vela, nema ružnog osjećaja maske, a opet matira na prirodan način. L'Erbolario 3 Rosa Crema Corpo (recenzija) je divna mirisna krema, fantastična za proljetno razdoblje zbog njege i mirisa koje pruža. Voljela bih imati i parfemić iz iste linije. Essence Cookies & Cream balzam za ruke je stigao kao poklon na moju adresu od jedne divne cure i neizmjerno sam joj zahvalna na tome jer se u ST-u rasprodala u sekund. Zaljubljena sam u njegov miris po kremastim kolačićima.


A otkriće mjeseca, a sve mi se čini i godine je definitivno brand Alpha-H! Dugo sam gledala njihove proizvode, a za početak sam izabrala Micro Cleanse With 12% Glycolic Acid piling te Daily Essential Moisturiser SPF 50+ jer svi znamo koliko je važna SPF zaštita. Neću puno o njima jer recenzija slijedi. :-)


A ove godine Kérastase slavi 50. rođendan! Čestitke! Iako mi i nije bio potreban, nisam mogla odoljeti, a da se ne počastim nekim njihovim proizvodom. Styling Forme Fatale je gel krema za zaglađivanje kose koja se koristi prije feniranja/figara/pegle i koja obećava ekstra jako učvršćivanje. Nisam je još stigla isprobati, ali čim budem - pišem dojmove :-)
L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Conditioner regenerator je sve ono što sam očekivala da će biti Kérastase Lait Vital. Ukratko, oduševljena sam rezultatima. A uz kupovinu ova dva proizvoda u svome fizerskom salonu sam dobila na poklon i miniće L'Oreal Professionnel Mythic Oil Souffle d'Or Sparkling Shampoo i Sparkling Conditioner čijem se testiranju posebno veselim. Na slici se ne vidi, ali oba proizvoda sadrže sitne svjetlucave čestice. Preslatko!


To bi bilo sve što sam kupovala zadnjih nekoliko mjeseci. Sada ide mala shopping pauza do ljeta :-)

Što se vi kupovale u zadnje vrijeme? Za koji biste od ovih proizvoda voljele da požurim sa recenzijom?

12 komentara :

  1. Divni su ti noviteti. :) Mene zanima Alpha-H kremica sa zaštitnim faktorom jer piling imam i on je nešto najbolje što sam isprobala. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Slažem se za piling, koža blista nakon njega! Recenzija kreme ide kroz idući tjedan, ali za mene je ovo najbolja krema za lice sa SPF. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. alittlemakeupobsessed19. travnja 2014. u 13:58

    jao divni noviteti <3
    i ja sam si taman naručila nešto od Alpha-H, sad s nestrpljenjem očekujem jer sam se zaljubila u proizvod zahvaljujući testeru :)
    ovaj "dedin sapun" s iHerba si pišem na listu :)
    i ova kerastase gel krema za učvršćivanje me jako zanima :)
    a L'Erbolario 3 Rose - divno, divno <3
    Ma sve mi se sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasan new in .... Kerasase me zanima najviše :D.

    OdgovoriIzbriši
  5. Sad me zanima što si naručila od Alpha-H :-D Mene su oduševili njihovi proizvodi. Zadnjih par tjedana samo koristim ovaj Grandpa's sapun za umivanje i Alpha-H SPF 50 kremu na dnevnoj bazi + povremeno piling i GG masku jer sam u pauzi od Bioderma seruma. Lice mi odavno nije ovako dobro izgledalo, baš sam zadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
  6. Jedva je čekam isprobati, čitala sam da je odlična za prije figara jer učvrsti lokne. To mi je zadnji spas, nadam se da će opravdati očekivanja :-P

    OdgovoriIzbriši
  7. Puno divnih proizvoda. Lancomove pudere obožavam i uvijek je jedan u
    opticaju i ovaj bi baš rado probala. GG zaista zna što radi i jedva
    čekam potrošiti ovo što imam da mogu naručiti My own gentleman. Imam
    okoloočnu Alpha-H s kojom sam zadovoljna pa bi rado još nešto njihovo
    probala. Čekam recenzije :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala :-)
    Slažem se za Green Girl, ja planiram uzeti njenu okoloočnu kremu i ulje za za tijelo na ljeto.

    OdgovoriIzbriši
  9. Tvoji noviteti su mi uvijek jedni od najdražih u blogosferi :D Jako me zanimaju recenzije Alpha-H proizvoda i Kerastase gel kreme :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Hehe, hvala :-)
    Alpha-H recenzije idu ovaj tjedan, a Kerastase kada isprobam.

    OdgovoriIzbriši
  11. Prekrasni noviteti, sve po mom ukusu! Zavidim na Lancome puderu i on mi je prvi na WL. Što se tiče Alpha H, vidim da su svi poludili, ja sam isprobala cijeli set i jedino mi je ova tvoja krema sa spf 50 završila na listi-želim :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Hvala :-)
    Vidjela sam na tvom blogu da ti se svidio Lancome puder. Mene svakim danom sve više oduševljava.
    Mene su ova dva Alpha-H proizvoda ugodno iznenadila, planiram još isprobati i Liquid Gold Radiance.

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena