četvrtak, 19. lipnja 2014.

Afrodita 100 % SPA secerni piling za tijelo

Prije nekog vremena Afrodita je nadopunila svoj asortiman SPA linijom koja sadrži proizvode za tzv. osobni wellness, a koji će vam na jednostavan način i u miru vašeg doma učinkovito i bez štetnih sastojaka pomagati u procesu očuvanja ravnoteže, optimalnog zdravlja i ljepote kože, odličnog raspoloženja, pozitivnog stava i usklađenosti s okolinom. U liniji se mogu pronaći: maslac za tijelo, jogurt za lice i tijelo, čak dva ulja za masažu - Anti-Stress sa lavandom te Relax s jojobom i onaj koji ću vam danas recenzirati, šećerni piling za tijelo. Svi proizvodi su paraben, paraffin i silicone free :-)

Afrodita SPA piling

Što o njemu kažu iz Afrodite:
Učinkovito uklanja površinski sloj mrtvih stanica epiderme i nudi slatku, s mirisom vanilije, namirisanu njegu kože, koja je nakon pilinga temeljito čista, glatka i meka na dodir. Sadrži prirodne aktivne sastojke.
Čuvati pri sobnoj temperaturi u tamnom prostoru! Prije uporabe promiješajte!

Pilinzi za tijelo (kao i oni za lice) su mi jedna od najvažniji stavki u njezi kože. Naime, otklanjanjem mrtvih stanica, otkrivamo "novu" kožu i omogućujemo proizvodima za njegu da bolje djeluju. Afroditin šećerni piling sam kupila jer sam čitala da miriše kao njihov gel za tuširanje od jojobe čijim sam mirisom oduševljena. Dolazi pakiran u smeđoj plastičnoj posudi količine 175 grama. Sviđa mi se jednostavnost pakiranja cijele SPA linije, no ipak bih voljela da piling dolazi u tubi. Jednostavno, takav tip pakiranja mi je puno praktičniji pod tušem, nego posudice. Velika pohvala ide za foliju kojom je pakiranje zaštićeno iznutra. Na taj način znam da ga nitko nije dirao, što je kod nas valjda čest običaj po drogerijama. Miris je mmm, doista podsjeća na njihov Jojojba gel za tuširanje - slatkast, kao neki miks vanilije, karamele i kolačića. Tekstura je interesantna, dosta gušća i osjeti se ono ulje u njoj. Jedina mala zamjerka ide na piling zrnca, ali to je samo stvar osobnog ukusa. Naime, nekako bi mi bilo draže da su gušća i možda mrvicu sitnija. Može biti jer sam zadnjih godina većinom koristila pilinge sa takvim tipom granulica. 

Afrodita SPA piling

No unatoč tome, zadovoljna sam poslom koji obavlja. Ja ga koristim nakon tuširanja nakon što kožu malo prebrišem ručnikom da uklonim višak vode. Laganim kružnim pokretima prođem cijelo tijelo, posebnu pažnju obraćajući na područja sklona isušivanju, što su kod mene potkoljenice. Nakon ispiranja koža je glatka i mekana na dodir jer se ulje zadrži na njoj. Zbog toga vam nikako ne bih preporučila prejako brisanje ručnikom, već lagano tapkanje. Neka se to ulje upije do kraja. Vjerujte, nakon ovog pilinga, nije vam potreban nikakav drugi proizvod za njegu. Super za kada ste u žurbi. Miris se na koži zadrži poprilično kratko, nekome je to možda drago, drugome nije. Meni je iskreno, svejedno.

Afrodita SPA piling

Mislim da je Afrodita napravila izvrstan posao sa ovom SPA linijom, a namjeravam još isprobati i maslac za tijelo te oba ulja za masažu. Ono s lavandom, možda već ovog ljeta.

Cijena Afrodita 100% SPA šećernog pilinga iznosi oko 40 kuna, a možete ga kupiti u većini drogerija, tipa Muller, DM, Bipa itd.

Jeste li isprobale Afroditinu SPA liniju? Posebno me zanimaju ulja. Koji piling trenutačno koristite?

Sastav: Sucrose, Helianthus Annuus Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Extract, Brassica Campestris Seed Oil, Parfum, Benzyl Benzoate, Limonene

11 komentara :

  1. Imam taj piling i obožavam ga, pogotovo njegov miris. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Divan piling, obozavam ga, potrosih dvije teglice! :D Za ljeto tražim nešto osvježavajuće pa mislim da neću ponavljati kupovinu do jeseni.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam isto u potrazi za nečim više osvježavajućim - planiram uzeti L'Oreal Sublime Bronze Exfotonic Body Polishing gel.

    OdgovoriIzbriši
  4. Obožavam ovaj piling, fantastičan omjer cijene i kvalitete. Također, bilo bi i meni draže da je u tubi ali šta je tu je.


    Btw, ulje je famozno ;).

    OdgovoriIzbriši
  5. alittlemakeupobsessed20. lipnja 2014. u 00:43

    obožavam ovaj piling, oduševio me <3
    no sad za ljeto bi ipak nešto osvježavajućeg mirisa, pa moram baciti pogled na ovaj Loreal koji planiraš uzeti :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Istina je da bi tubica bila praktičnija, no kao što kažeš, što je tu je. Morat ću si nabaviti ulje, sad bih ono od lavande za ljeto, a na zimu od jojobe. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Uh, taj L'Oreal je izvrstan piling, tj. moj prvi piling koji sam koristila prije više od 10 godina. Mislim da ga kod nas ne uvoze više, ali ga imaš za naručiti preko Feelunique :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Kao i vecinu, jako me privukla ova Afroditina linija i umalo nisam kupila piling ali me zaustavi svaki put kada se sjetima da sam procitala da mirise na njihovu jojoba tusiralicu. Meni taj miris nije neprijatan ali mi je previse jak i previse sladak. Mozda kupim na jesen piling ali za sada sam i ja u potrazi za nekim osvjezavajucim :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Hahah, očito smo sve u potrezi za nekim osvježavajućim pilingom :-D Baci pogled na L'Oreal Sublime Bronze Exfotonic Body Polishing gel ;-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Haha izgleda da jesmo! :D
    Hvala puno na preporuci, pokusati cu da ga pronadjem :**

    OdgovoriIzbriši
  11. Imaš ga na Feelunique ;-)

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena