nedjelja, 31. kolovoza 2014.

*Summer Shopping Pt.2*

Nakon prvog, došao je red i na drugi članak o ljetnom shoppingu. Na žalost, ovo ljeto nam i nije bilo najidealnije što se tiče vremena, stalno neke kiše, stoga sam preskočila neke proizvode koje sam htjela kupiti, najviše zbog toga što znam da ih ne bih stigla koristiti često. Žao mi je i što se nisam stigla posvetiti češćem pisanju bloga, imala sam dosta planova, no u moju obranu posvetila sam se diplomiranju, a nedavno sam dobila i posao u struci, jeeei :-) Sada kada sam se opravdala, krećem sa šopingom :-D


Elizabeth Arden Green Tea Deodorant Cream kupujem po ne znam koji put te sam  dalje jednako oduševljena njime, posebno ljeti kada su visoke temperature. Isto vrijedi i za L'Occitane Almond Shower Scrub - izvrstan ljetni piling, podjednako blag i učinkovit. La Roche Posay Lipikar Baume AP možda i nije najidealnija ljetna mazalica jer se malo sporije upija, no ovaj balzam ostavlja kožu tijela nahranjenom, umirenom (izvrstan za poslije depilacije/brijanja, kao i sunčanja) te obnovljenom. Svakako vam preporučam da ga isprobate, posebno ukoliko imate problema sa nadraženom kožom. 
Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light Cream sam kupila impulzivno u ljekarni. Ono što mi se ne sviđa kod ove kreme je njezin miris koji me podsjeća na miris muške pjene za brijanje. Srećom, ubrzo ispari. No, hidrataciju obavlja sasvim korektno i tu joj nemam zamjerki. Nije mi izazvala nikakve probleme na koži, ali i dalje sam u potrazi za idealnom hidratantnom kremom.


Dior Addict It-Line It-Blue sam recenzirala u prošlom članku, i dalje sam oduševljena njime te bih voljela imati još i rozi iz iste linije. Posebno mi je drag u kombinaciji sa bronzerom te Dior Addict Fluid Stick u nijansi No. 389 Kiss Me. YSL Elle Eau de Parfum sam dugo željela, no nakon kupnje sam ostala razočarana. Na meni traje jedva 5 minuta :-( Zbog toga sam ga proslijedila mami koja ga obožava i na čijoj koži traje dugo vremena. L'Oreal Super Liner jedini je crni liner kojem sam vjerna već stoljećima. Za mene, najbolji crni tuš za oči! A dobila sam i dvije Max Factor 2000 Calorie maskare na poklon (druga mi je ostala u neseseru). Moram priznati da sam skroz zaboravila koliko je ovo dobra maskara, a mislim da je bila i jedna od prvih koje sam koristila kada sam se tek počela šminkati. :-)


Na ovoj slici su dva proizvoda koja sam željela dugo dugo. Guerlain Terracotta 4 Seasons Bronzing Powder u nijansi Moyen Brunettes (05) te Estée Lauder Bronze Goddess Eau Fraîche Skinscent. Recenzija za bronzer je već napisana, ostalo mi je još samo uslikati proizvod, stoga neću o njemu za sada. Bronze Goddess je najsavršeniji ljetni miris, no i kod njega sam malo razočarana postojanošću :-( Ne drži mi koliko bih željela, no srećom bočica ima čak 100 ml.


Napokon i malo testerića...zaljubila sam se u Hermès Jour d'Hermès Absolu parfem i želim ga što prije!


I na kraju, iako znam da nije kozmetika, moram se pohvaliti novim Prada naočalama, koje sam kupila sebi kao poklon nakon što sam diplomirala. Obožavam ih!

To je sve :-) Što ste vi sve kupovale u zadnje vrijeme?

9 komentara :

  1. Super su noviteti. I mene je oduševio Hermès Jour d'Hermès Absolu, stvarno je predivan miris. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala na čestitkama :-)
    Dugo sam tražila naočale takvog oblika, a da nisu prevelike tako da sam maksimalno zadovoljna njima

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala :-)
    Miris je divan, morat ću isprobati i ostale Hermes mirise

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala ti :-)
    Drago mi je da ti se sviđaju naočale :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Dekorativa me osvojila <3 uvijek imaš najljepše new in postove :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Ooo, hvala ti <3
    Drago mi je da ti se sviđa dekorativa, inače puno više kupujem preparativnu kozmetku

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasni proizvodi kao i uvijek. :) Prada naočale su mi divne, šteta što meni ne pristaje takav oblik. :/ Moram izdvojiti jedan tvoj novitet koji nije u ovom postu, a to su Louboutin cipelice. :D Tako ti zavidim. :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Jooj da samo znaš koliko sam ih dugo priželjkivala. Hvala <3

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena