nedjelja, 23. prosinca 2012.

Caudalie Vine Body Butter

Tajna blagotvornog učinka kozmetike Caudalie jest savršena sinergija triju aktivnih sastojaka iz grožđa i vinove loze:

1.Viniferin: Viniferin iz srži vinove loze vraća blistavost i djeluje na nepravilnu hiperpigmentaciju te se pokazao dva puta učinkovitiji od kojične kiseline (potpuno eliminira jednu ili više nepravilnih hiperpigmentacija na 73% dobrovoljnih ispitanika).

2.Resveratrol: Resveratrol iz trsja vinove loze učvršćujuće djelovanje protiv bora te je proglašen najboljom prirodnom anti-age molekulom na Harvardskom sveučilištu. Produljuje životni ciklus stanica do 160%.

3.Polifenoli iz koštica grožđa: Polifenoli iz koštica grožđa imaju antioksidativno djelovanje te su 10.000 puta učinkovitiji od vitamina E.

Isprobala sam nekoliko Caudalie proizvoda, za njegu lica i tijela i moram priznati kako me ovaj brand zaista oduševio. U njemu sam pronašla proizvode kojih se ne namjeravam odreći jer su zaista vrhunski i zadovoljavaju sve potrebe moje kože. Pa krenimo redom. Prvi proizvod koji ću predstaviti je njihov maslac za tijelo - Caudalie Vinothérapie Vine Body Butter
Caudalie Vine Body Butter
Maslac i ulje sjemenki grožđa hrane kožu, Vinolevure hidratizira i ojačava, hidra kompleks (šećeri, glukoze i ksilitol) djeluje na povećavanje rezervi vode u koži, a "fair trade" karite maslac obnavlja i hrani kožu.

Maslac dolazi u srebrnoj tubi koja iznosi 200 ml. Odmah prilikom prvog isprobavanja me oduševio njegov savršeni miris! Miriše osvježavajuće, citrusno i opuštajuće, kao da ste u nekom francuskom SPA centru.

Tekstura je dosta gusta, kao i većine buttera za tijelo koje sam isprobala. Međutim, u dodiru s kožom se divno topi i nije ga problem razmazati po tijelu. S obzirom na takvu teksturu, potrebno mu je nešto više vremena da se upije, ali nije ljepljiv. Kožu ostavlja nahranjenom, glatkom i mirisnom cijeli dan. Jedan od mojih omiljenih preparata za njegu tijela.

Cijena buttera je 195 kn, a može se kupiti u svim ljekarnama koje u ponudi imaju Caudalie.

3 komentara :

  1. Okej, odmah cu ti reci kako mjesecima mjerkam ovaj butter za tijelo i mozda ga kupim nakon ove recenzije. Slazemo se oko mnogih stvari, vjerovatno bi mi se dopao :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam sigurna da će ti se svidjeti. :-)
    Nedavno su mijenjali ambalažu pa je sada pakiran u posudici, nemoj da te to zbuni, riječ je o istom proizvodu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Probala sam koristiti ove kreme i baš mi se sviđaju. wellness

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena