ponedjeljak, 17. prosinca 2012.

Diorskin Nude Concealer

Isprobala sam dosta Diorovih proizvoda, od sjajila, ruževa, sjenila, pudera, maskara (Diorshow Blackout je moja omiljena maskara) i većinom sam i više nego zadovoljna pa tako ni ovaj korektor nije iznimka. Punog imena Diorskin Nude Skin Perfecting Hydrating Concealer na našem tržištu dolazi u 3 nijanse - Ivory 001, Beige 002 i Honey 003. Ja sam se odlučila za Beige 002 jer mi najbolje odgovara.

Koristim ga već neko vrijeme, skoro pa svakodnevno i stvarno sam zadovoljna. Iako nemam nekih velikih problema što se tiče podočnjaka, u smislu tamnih kolutova, ipak vidim da sa korektorom izgledam nekako odmornije.
Diorskin Nude Concealer
Ambalaža mi se jako dopada. Dolazi u tubici koja je pri vrhu skroz sužena tako da je mogućnost da vam izađe višak proizvoda svedena na minimum. Količina iznosi čak 10 ml što je po mome mišljenju i više nego dovoljno za korektor.

Tekstura je kremasta i nimalo ne isušuje područje oko očiju. Kod nanošenja ga je potrebno utapkati prstima, nikako razmazivati jer u tom slučaju ne sjedne lijepo na kožu. Ono što me posebno oduševilo je kako se savršeno stopi s kožom, što je stvarno super, pogotovo kada ne nosim tekući puder jer tada ne želim da se vidi da imam korektor.

Pigmentiranost je ok. Kao što sam već naglasila, nemam tamne podočnjake tako da s ovim korektorom dobijem neku srednju pokrivnost, izgledam odmornije, svježije. Mislim da bi osobama sa jako izraženim podočnjacima ipak trebalo nešto pigmentiranije.

Iako sam stvarno zadovoljna postojanošću, zna mi se dogoditi da ako zaboravim staviti okoloočnu kremu, na kraju dana se korektor mrvicu nakupi u sitnim boricama, ali ništa strašno.

Cijena iznosi oko 220 kn za 10 ml, a svoj sam kupila u Douglasa.

0 komentara :

Objavi komentar

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena