subota, 29. prosinca 2012.

Illamasqua Succubus

Illamasqua logo
Jedan od mojih omiljenih kozmetičkih proizvoda je Illamasqua Intense Lipgloss u nijansi Succubus - crvenoj boji krvi. Ovo sjajilo sam kupila na proljeće i od tada je to moj najdraži proizvod za usne koji posjedujem.

Illamasqua intenzivna sjajila dolaze u ogromnom rasponu boja: od roze, ljubičaste, plave pa sve do crne nijanse. Ambalaža mi se jako sviđa, jednostavna prozirna tubica sa plastičnim aplikatorom na vrhu.Sjajilo sadrži 7 ml.
Illamasqua Succubus
Kod ovog sjajila me najviše oduševila izrazita pigmentiranost - daje potpunu pokrivnost usnama i visoki stakleni sjaj. Do sada nisam naišla na ovakvu moć pokrivanja i intezitet boje kod nijednog drugog sjajila, a isprobala sam ih puno - od jeftinijih do skupljih. Ja bih rekla da je ovo tekući ruž. S obzirom na jaku pigmentiranost, osobno mi ga je najdraže nanosti četkicom jer kod ovakvih boja i najsitnije greškice dolaze do izražaja. Također bih preporučila obrubljivanje usana olovkom kako bi se spriječilo razlijevanje boje.
Illamasqua Succubus swatch
Miris je jako blag, skoro neprimjetan i to mi se jako sviđa. Ne volim kada proizvodi za usne imaju jak miris.
Tekstura je dosta gusta, ali nije puno ljepljiva. Taman onoliko koliko je potrebno da sjajilo izdrži satima bez popravaka. 
Trenutno je Succubus jedini Illamasqua proizvod za usne u mojoj kolekciji, no s obzirom koliko sam zadovoljna planiram kupiti još barem 3-4 sjajila i koji ruž. Zaslužuje čistu peticu. :-)

Illamasqua sjajila se mogu kupiti u njihovom dućanu u Zagrebu, a odnedavno je brand dostupan i u Müllera u CC1 i City Centar East, kao i u Rijeci - ZTC. Možete ga kupiti i preko njihovog web shopa

Trenutno je u ponudi božićni set u kojem se nalazi Succubus sjajilo i Sangers ruž, a iznosi 260 kn, što je super jer je cijena ruževa 160 kn, a samog sjajila 140 kn.
Succubus & Sangers Duo Xmas


0 komentara :

Objavi komentar

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena