srijeda, 5. prosinca 2012.

L'Occitane Angelica Cleansing Gel


Prvi korak za vraćanje vitalnosti kože, je čišćenje lica s Pjenušavim gelom za čišćenje. Svjež i nježan gel u dodiru s vodom pretvara se u iznimno laganu pjenu za čišćenje, koja nježno, ali temeljito očisti šminku i sve nečistoće. Obogaćen je vodicom i eteričnim uljem organske anđelike i održava hidrolipidni film kože optimalno hidratiziranim. Koža je osvježena, čista i blistava.
Nakon što je L'Occitane prestao proizvoditi moju omiljenu liniju Crvena Riža, a ja potrošila  zadnju bočicu gela za umivanje, odlučila sam isprobati neke proizvode iz linije Anđelika. Ovaj proizvod koristim već neko vrijeme i jako sam zadovoljna. Gel dolazi u prozirnoj zelenoj ambalaži sa pumpicom. Pumpica je praktična jer omogućuje točno doziranje količine koja vam je potrebna za jedno umivanje.

Miriše svježe, po eteričnom ulju anđelike, prirodno. Dolazi u količini od 200 ml. Sam gel je proziran, lako se pjeni i potrebna je zaista mala količina za cijelo lice tako da sam sigurna da će mi dugo trajati. 
Angelica Cleansing Gel
Moja koža je mješovita, dehidrirana, a sklona mašćenju T-zone. Volim ga koristiti prilikom jutarnjeg umivanja za osvježenje lica te navečer za uklanjanje ostataka make up-a. U tome se pokazao odličnim, lice ostavlja blistavim, čistim. Ono što je meni najbitinije, je da nema neugodnog osjećaja zatezanja kože. 

Cijena iznosi 130,90 kn, a možete ga kupiti u svim L'Occitane dućanima kao i u njihovom web shopu.

4 komentara :

  1. Probala sam kremu za lice od Angelice i genijalna je... Gel je slijedeci na popisu "must have".

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probala sam i ja kremu, nije loša. Iako mi se više svidio ovaj novi matirajući fluid.

      Izbriši
  2. Imam gel i jako sam zadovoljna s njim...

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena