utorak, 29. siječnja 2013.

Korres Yoghurt Cream

Ne znam kako vi, ali ja sam uvijek u potrazi za dobrom kremom za lice. Ljeti mi odgovara jedan tip krema, zimi pak drugi. Moja koža je mješovita, ali dehidrirana, što u hladno doba godine posebno dolazi do izražaja. Klimatizirani prostori, suhi zrak i vjetrovito vrijeme čine kožu zategnutom, dehidriranom, čak se zna perutati na određenim mjestima.
Korres Yoghurt Cream
Dugo sam čitala pozitivne recenzije za Korres Yogurt kremu i napokon sam je odlučila kupiti. Namijenjena je masnoj/mješovitoj koži lica koja je dehidrirana. Osim ulja makadamije, masline i vitamina E zanimljivo je i da sadrži pravi jogurt. 
Krema dolazi u staklenoj posudici od 40 ml. Ambalaža joj iz higijenskih razloga i nije najveća prednost, bilo bi mi draže da je u tubici ili na pumpicu. No što je tu je. Iznenadila me tekstura kreme. Očekivala sam da će biti gušća, no ona je rijetka. Miriše prirodno, osjeti se miris jogurta u njoj, koji mi osobno i nije najugodniji, no on ispari u roku par sekundi od nanošenja kreme.
Korres Yoghurt Cream swatch
A sada na ono najbitnije, a to je njega. Iskreno, oduševljena sam. Krema kao da je rađena baš po mojim potrebama. Lagana, ali jako hidratantna. Koža je nahranjena cijeli dan. Ne treba joj dugo da se upije i lice čini baršunasto mekim. Super je i kao podloga za puder.  Koristim je već dva mjeseca i ovo je prva zima u posljednjih nekoliko godina da nemam problema sa perutanjem. Općenito je izgled kože popravljen, mekša je i glatka na dodir te ujednačena.
Fenomenalan proizvod.

Nažalost, krema nije dostupna kod nas, ali je možete kupiti preko Feelunique za £19.00.

2 komentara :

  1. I ja sam trenutačno u potrazi... Ne znam više što da radim, koža lica mi reagira na apsolutno sve, od hrane, šminke, vrućine....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako nešto sa viskom SPF-om za dan. Sad za noć koristim Clarins HydraQuench gel kremu, izvrsna je.

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena