utorak, 26. veljače 2013.

Proljetna wish lista

Nakon jučerašnje kavice na rivi i uživancije na suncu, zaključila sam da je proljeće već stiglo. :-D A sa svakim novim godišnjim dobom moja kozmetička lista želja se mijenja. Iako je ovo samo wish lista, nadam se da ću si neke proizvode priuštiti. Pa krenimo redom.

1. Kiehl's Midnight Recovery Concentrate - serum koji se na mojoj listi nalazi valjda već stoljećima. Obećava hidratiziranu kožu mlađeg izgleda, a koristi se po noći. Namjeravam nabaviti testere prije kupnje da vidim hoće li mi odgovarati.
Kiehl's Midnight Recovery
2. Clarins BB Skin Perfecting Cream SPF 25 - imam osjećaj da sam jedina osoba na svijetu koja prati kozmetičke novitete, a nije isprobala BB kreme. Jučer sam testirala novu Dior Nude BB Cream  koja me oduševila teksturom, ali ne i izborom nijansi. Naime, nijedna mi ne odgovara. :-( Stoga nade polažem u ovu jer su me Clarinsovi proizvodi za lice oduševili.
Clarins BB Cream
3. NARS Radiant Creamy Concealer - NARS je ove sezone izabacio fenomenalne proizvode na tržište. Na mojoj listi se nalazi novi korektor, a može se izabrati između čak 12 nijansi. Osim njega zanima me me i Light Reflecting Setting Powder te neki proizvodi iz proljetne kolekcije.
NARS Radiant Creamy Concealer
4. Kérastase Initialiste - prvi Kérastase serum namijenjen vlasištu. Navodno kosu čini jačom, sjajnom te otpornom na pucanje. Nadam se da ću ga kupiti jer sam jako slaba na Kérastase proizvode. :-D
Kerastase Initialiste
5. Yankee Candle Spring 2013 - Black Coconut, Turquoise Sky, Waikiki Melon... Tropski mirisi koji zvuče neodoljivo. Jedva čekam kada će ove svijeće biti dostupne u našim dućanima, želim ih sve.
Yankee Candle Spring Collection 2013
6. Clarins Extra-Firming Body Lotion & Cream - dolaskom proljeća ljeto nam se opasno približava, a svi želimo pokazati lijepu i sjajnu kožu. Clarins je brand kojem vjerujem, a ovi proizvodi imaju odlične recenzije po netu. Sadrže biljne ektrakte koji djeluju na učvršćivanje kože.
Clarins Extra Firming Body
7. Tom Ford Sahara Noir - Black Orchid je moj No.1 parfem i onaj kojemu se uvijek vraćam. Tom Ford parfemi su kompleksni, intenzivni, moćni. Sahara Noir sadrži sastojke kao što su bergamot, crni papar, duhan, cvijet grejpa, koža itd. Sve što volim u mirisu koji nosim.
Tom Ford Sahara Noir
8. Prada Candy L'Eau - prvi Candy već posjedujem, a za proljeće želim ovu laganiju verziju.
Prada Candy L'Eau
9. Jeffrey Campbell Lita cipele sa zakovicama i ova zanimljiva Accessorize torba su sve što želim od nekozmetičkih stvari.
Jeffrey Campbell & Accessorize

3 komentara :

  1. Nije ti ni loša, a ni skromna lista. Ja imam toliko toga na WL da nemam pojma koliko bi bio dugačak taj moj post. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala, super mi je slagati wish liste. Uvijek nešto zapisujem po bilježnicama, mobitelu...A s ove je već otpalo par stvari - Prada Candy L'Eau mi se nije nešto svidio, kod Clarins BB kreme nisam uspjela naći odgovarajuću nijansu, a Accessorize torba je uživo jako mala, očekivala sam veću da mi mogu stati sve knjige i skripte za faks.

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena