petak, 8. ožujka 2013.

Macadamia Oil Deep Repair Masque

Ova revitalizirajuća maska namijenjena je njezi suhe i oštećene kose. Ulje makadamije i argana u kombinaciji s uljem čajevca, kamilice, aloe i ekstrakta algi pomlađuje i obnavlja kosu ,dubinski je njeguje daje joj elastičnost i sjaj, te ima dugotrajan učinak. 

Volim isprobavati razne proizvode za njegu kose pa je tako (napokon!) došao red i na Macadamia Oil Deep Repair masku. Macadamia Natural Oil proizvodi sadrže, osim ulja argana i ulje makadamije. Ulje makadamije dobiva se iz makadamija oraha koji je vrlo bogat esencijalnim masnim kiselinama, a koje imaju djelovanje na čvrstoću i zdravlje kose.

Prošle godine sam kupila Macadamia ulje za njegu kose, međutim, uspjela sam ga isprobati samo 2 puta prije nego mi je palo na pod i razbilo se. :-( Za početak mogu reći da miris ulja i maske nemaju veze jedan s drugim. Dok ulje miriše dosta teško i zagušljivo (slično Thierry Mugler Angel parfemu), miris maske je svježiji, cvijetno-voćni, a nakon pranja se dosta dugo se zadrži u kosi. Otprilike dan - dva. Ambalaža mi se sviđa, kombinacija zelene i smeđe boje doista podsjeća na drvo makadamije.
Macadamia Oil Deep Repair Masque
Maska je jako gusta, gušća od Moroccanoil. Zbog toga je kosu potrebno raščešljati češljem sa širokim zupcima, kako bi se ravnomjerno rasporedila cijelom dužinom. Preporučeno vrijeme držanja je 7 minuta, no ja maske uvijek držim duže, minimalno 15-ak, a ako imam vremena, onda i duže. Nekako imam osjećaj da tada bolje djeluju. Macadamia Oil Deep Repair maska je intenzivni tretman te se stoga koristi ne više od dva puta tjedno, a ja je nanosim nakon pranja Redken šamponom za dubinsko čišćenje.

Oduševljena sa njegom koju ova maska pruža. Omogućuje lakše raščešljavanje, dubinsku njegu kose i primjetan sjaj. Kosa izgleda zdravo, lepršava je i nema onog osjećaja težine. Sviđa mi se i što ne masti kosu. U biti, ova i Moroccanoil maska su dva skoro pa ista proizvoda. Na mojoj kosi imaju isti učinak tako da od mene ima veliku pohvalu i preporuke.
Još jedan plus za Macadamiu je što se može kupiti u raznim veličinama - od 30, 100, 250 i 500 ml. Najmanje pakiranje od 30 ml je odlično ako želite isprobati ovaj proizvod prije kupnje veće količine i to za svega 30-ak kuna.

Cijena ove od 100 ml iznosi oko 90 kn, a kupila sam je u ljekarni Prima Pharme (Joker).

2 komentara :

  1. Nisam imala pojma da ih ima kod nas :/ Uvijek gledam na Feelunique.-u ona velika pakiranja, drago mi je da si napisala gdje si ju kupila :D
    Prodano <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ima je i po nekim frizerskim salonima, ali mi se cijene čine nešto veće.

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena