srijeda, 24. travnja 2013.

Spring nails

Proljeće nam je napokon stiglo i sada mogu uživati u veselijim nijansama lakova. Taman su mi dosadile boje koje sam nosila zimi - zagasite maslinaste te sve moguće verzije berry i crvenih nijansi. A proljeće je idealno za malo promjene.
NARS, OPI & Chanel nail polish 1
NARS Trouville sam dobila prošlo ljeto na poklon od momka. Ne znam zašto, ali slaba sam na ovakve "seashell pink" nijanse. Boja je nježno roza, sa laganim žučkastim i koraljnim podtonom. Sviđa mi se što nije prepastelna, da se tako izrazim, a opet je upečatljiva. Mislim da ova boja pristaje svima. Mana ovome laku je što je rijedak i potrebna su minimalno 3 sloja da bi se postigla puna pokrivnost. Ali oprošteno mu je jer je jednostavno predivan.

OPI What's With The Cattitude? je divna svijetloplava pastelna boja. Ovakve nijanse znaju biti zeznute za nanošenje, ali s ovom nemam problema. Dobro prekriva sa dva sloja, no ja preferiram 3 čisto zato jer volim intenzivniju boju. Super ide na preplanulu put.

OPI Teenage Dream je jedan od mojih favorita općenito i žao mi je što nemam zalihe, tako da ga štedljivo koristim. Prozirno roza jelly baza, nježni pink shimmer i veće holo šljokice. Ne trebam ni govoriti kako se svjetluca na suncu. :-D Slika ni približno ne može dočarati njegovu ljepotu. Čak ni kod skidanja (kao sa nekim drugim šljokastim lakovima) nema problema. Obožavam ga!!!
NARS, OPI & Chanel nail polish 2
OPI Fly uopće ne znam kako bih opisala, Nije ni plavi, ni zeleni, već neka nijansa između. Ali svakako, vrlo primjetna. Zapravo, asocira me na boju mora na mojoj vikendici. I zato ga volim. Već se sa jednim slojem dobije puna pokrivnost i intenzivna boja, ali ja stavim dva jer tada više dođe do izražaja. Nedostatak je što nakon skidanja zna ostaviti plavi stain (hrvatska riječ?), iako uvijek koristim base coat.

OPI Tickle my France-y je moj izbor kada imam duge nokte. Nudasta boja nije previše blijeda i ne stopi s kožom, već djeluje jako elegantno.

Chanel Tentation sam kupila jer me podsjeća na jedan Revlon lak koji je moja mama uvijek morala sakrivati od mene kad sam bila mala. :-D Duboka fuksijasta nijansa sa sitnim plavičastim shimmerom je predivna i uvijek dobijem puno komplimenata kada ga nosim. Ali ima jednu veliku manu - na meni izdrži maksimalno dva dana bez da se okrzne. :-( Inače mi većina lakova izdrži na noktima i po 5 dana.
NARS, OPI & Chanel nail polish 3
Koje boje volite nositi u proljeće? Svijetle, tamne, pastelne, šljokaste? Ili vam je svejedno, samo da su nalakirani?

8 komentara :

  1. Divni su mi svi redom :D
    Ja preferiram crvenkaste i roze i ljubičaste nijanse lakova, mislim da na mojim noktima nekako najljepše izgledaju. Rijetko nosim nudače jer moram stavljat 5 slojeva da bio prekrivanje bilo kako treba :/ a nemam toliko strpljenja čekati da se svi ti slojevi osuše. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tnx. :-)
      Ja koristim Seche za brzo sušenje. Sa ovim nudastim OPI Tickle my France-y su potrebna samo 2 sloja, a brzo se suši. :-)

      Izbriši
  2. Svi su mi divni, ali sviii...pogotovo ovako u bočicama. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ih isto volim gledati ovako u bočicama. :-)

      Izbriši
  3. Prekrasni su, prekrasni svi od reda!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ajme ovaj prvi od Narsa je zaista jedinstven mada ni ostali ne zaostaju :D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh, NARS je savršen na noktima, mislim da ova nijansa pristaje uz svaku put.

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena