subota, 11. svibnja 2013.

Illamasqua Brow Cake & Brow Gel

Illamasqua Brow Cake & Gel
Priznajem, nikada nisam pridavala veliku pozornost svojim obrvama. Osim osnovnog oblikovanja, nisam koristila ništa od proizvoda, tipa olovke, gelove, sjenila itd. Nekako mi je sve to skupa djelovalo kao dugotrajan proces pri šminkanju. :-P
Illamasqua proizvodi za obrve su mi zapeli za oko prije otprilike 2 godine, ali me bilo strah naručiti jer nisam bila sigurna koju nijansu da uzmem. A sada, kada su postali dostupni i u ST-u, imala sam priliku dobro pogledati nijanse i odlučiti se za onu koja je najbliža mojoj prirodnoj boji obrva.
Illamasqua Gaze Brow Cake
Prvi proizvod je Brow Cake - pigment za obrve. Pakiran je u jednostavnu crnu plastičnu ambalažu unutar koje se nalazi i malo ogledalo. Možda će te se mrvicu namučiti kod otvaranja (ja jesam) jer ide nešto teže. Količina iznosi 4,5 g i vjerojatno će mi trajati doživotno. Ja sam se odlučila za nijansu Gaze koju na Illamasqua stranci opisuju kao tamno sivu. Možda čudno zvuči siva za obrve, ali vjerujte, izgleda jako prirodno na mojim tamnim obrvama. Kako ga koristiti? Kistićem za obrve (ja koristim Essence) nanesem pigment kraćim oštrim potezima, počevši od unutarnjeg kuta obrva prema vanjskom, gdje stavim manju količinu. Potrebno je samo slijediti prirodni luk obrva i to je to. Meni, koja sam totalni početnik u ovome, je bilo dovoljno samo jedan put isprobati da savladam tehniku. Ukoliko želite jači efekt, Illamasqua u svojoj ponudi ima Sealing Gel, kojim se postiže veća pigmentiranost. Cijena mu je 145 kn.
Illamasqua Brow & Lash Gel
Brow & Lash gel je prozirni gel za obrve (može i za trepavice, ali ga nisam koristila na taj način) kojim fiksirate svoje obrve. Pigment može učiniti da one izgledaju matirano, a s ovim proizvodom postiže se zaglađenost. Izrazito je postojan, ja ga stavim ujutro, a on drži obrve fiksiranima i do 12 sati. Jednostavno, obrve s njim budu definirane, imaju ljepši oblik i svaka dlaka stoji na svom mjestu. Ako sam u stvarno velikoj žurbi, koristim ga samostalno, bez pigmenta, a rezultati su također izvrsni. Pa eto, ako želite jedan dobar proizvod kojim ćete učvrstiti oblik svojih obrva, preporučam da to bude ovaj. Cijena iznosi 115 kn za 8 ml proizvoda.
Illamasqua Brow & Lash Gel 2
Što reći, bez ova dva čuda ne želim više ikada ostati. Koje vi proizvode za obrve koristite?

8 komentara :

  1. Potpisujem prvu rečenicu na postu. A onda sam postala luda za tim. Gel kupujem prvom prilikom! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako i ja :-D Ne mogu vjerovat koliko bolje izgleda kada su obrve sređene.

      Izbriši
  2. I ja potpisujem prvu rečenicu :D Već sam ti rekla da kupujem ovaj gel :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Koristim nijansu Peek i obožavam i nijansu i sjenilo ... najbolje ikada za obrve :D!!!!

    Skoro sam kupila i Anastasia gel za fiksiranje obrva i moram priznati da mi je presavršen ;) !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam dugo htjela isprobati Anastasia proizvode i dok sam se tako stoljećima mislila kupiti ili ne, oni su lijepo nestali iz parfumerija. :-( Ali s ovim Illamasqua proizvodima sam oduševljena pa mi više nije žao zbog Anastasie.

      Izbriši
  4. Ja imam takvu zelju da ih probam jer jedan odmojih favorita na youtube-u koristi često njhove produkte i bas ih hvali. Ali ne znam kako da ih narucim, jer nisma supela da ih nadjme nigde. :(
    Super ti je post =)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :-)
      Ako si i Hrv, možeš ih uzeti preko Illamasqua web shopa: http://illamasqua.hr ili u njihovom dućanu u Zg, kao i u Mullerima u Splitu, Rijeci i Zagrebu.
      Ili preko njihove uk stranice. :-)

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena