četvrtak, 13. lipnja 2013.

NARS Laguna bronzer

Sigurna sam da ste do sada sve već čule za NARS-ov famozni bronzer u nijansi Laguna. Osobno sam o njemu čitala nekoliko godina prije nego sam se odlučila kupiti ga. Zašto toliko dugo? Jer me bilo strah bronzera. :-D Bojala sam se da ću izgledati narančasto i neprirodno u licu, stoga sam izbjegavala tu vrstu proizvoda. No, od kada je Laguna u mom neseseru od prošlog ljeta, postao je dio moje svakodnevne make up rutine.
NARS Laguna
NARS Laguna brozer je pakiran u crnu gumiranu ambalažu sa ogledalcem u untrašnjoj strani. Iako mi se jako sviđa, problem je što se na nju lijepi prašina pa može izgledati neuredno. :-( Sad mi je žao što sam bacila kartonsku ambalažu u kojoj je bronzer došao. Količina proizvoda iznosi 8 grama, po meni i više nego dosta. Usporedbe radi, NARS-ova rumenila imaju 4,8 grama. Na slici dolje možete vidjet usporedbu veličine ta dva proizvoda.
Usporedba ambalaže NARS rumenila i bronzera
Laguna je smeđa nijansa sa sitnim, sitnim zlatnim shimmerom. Odmah moram reći da on nije vidljiv na licu -  znači, sigurno se s njim nećete sjajiti kao disco kugla. Upravo suprotno, bronzer je savršena kombinacija mat i sjajnog i licu daje onaj divni sunkissed look. S njim nećete izgledati neprirodno i narančasto, već kao da ste prirodno lagano preplanuli. Zbog toga mislim da je ovaj bronzer pogodan i za osobe svijetije puti.
NARS Laguna
Slikano u hladu
Sa bronzerom je stvarno lako raditi - on sam je fino mljeven, ne trusi se kod nanošenja i lako se blenda. Moram pohvaliti i postojanost - na mojoj mješovitoj koži, koja se ljeti dosta masti, traje cijeli dan, bez pretjerivanja! Obožavam ovaj proizvod, i nakon što sam ga kupila, uopće nemam želju isprobati neki drugi bronzer. :-) NARS Laguna je ispunio sva moja očekivanja, zapravo i više od toga. Sad znam zašto je toliko popularan.
NARS Laguna - sunce
Slikano na suncu
Problem je gdje ga kupiti. Jedino mjesto na netu (kod nas ga nema) za koje znam je HQhair, odakle sam ga i sama nabavila. Cijena iznosi £26.00.

Jeste li isprobale NARS-ove bronzere? Kako vam se sviđa Laguna?

8 komentara :

  1. Izgleda super, al prema bronzerima općenito osjećam neku odbojnost.. vjerojatno jer sam presvijetla pa mislim da bi izgledala prljavo s tim na licu.. who knows možda promjenim mišljenje jednog dana :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako su i meni bronzeri bili nezanimljivi. Ako ikada promijeniš mišljenje, Laguna je izvrstan izbor. :-)

      Izbriši
  2. Meni je Laguna savršen i odavno na WL - no nikako da se odlučim na kupnju jer mi je uvijek nešto drugo bitnije pa potrošim nepalnirano :)
    A zbilja je divan. Samo ću ti reći: sretnice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, ja uvijek uspijem zaobići stvari koje su mi na wish listi i kupim nešto sa strane. :-D
      Je, Laguna je predivan bronzer, skroz sam opsjednuta sa njim. Jedan od mojih omiljenih make up stvarčica.

      Izbriši
  3. Prekrasan! NARS po meni ima lijepo i jednostavno pakiranje, ali baš smeta to što je nekako gumeno i onda se stalno mora čistiti jer se sve lijepi na njega :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, meni je isto pakiranje lijepo, možda mi čak NARS ima i najdraža pakiranja od svih brandova. Ali eto, baš umara to čišćenje.

      Izbriši
  4. Obožavam Lagunu ... jedan od top tri bronzera ako ne i najbolji, odnosno, No1 :D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :-D I kako su samo pogodili ovu nijansu, mislim da pristaje svima.

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena