utorak, 9. srpnja 2013.

Beach Bag

Odlazak na plažu je moj omiljeni način opuštanja. Miris mora, kreme za sunčanje i onaj osjećaj dok lagani povjetarac mazi kožu...ne može bolje. Obožavam ljeto i uvijek mu se veselim.
Sve do prije 5-6 godina bila sam onaj tip osobe koji na plažu nosi samo ručnik i naočale. Kremicom bi se natrackala kod kuće i to je bilo to. Danas, ipak preferiram nositi sa sobom nešto više stvari. Valjda to dođe s godinama. :-D U nastavku ću pokazati što se sve nalazi u mojoj torbi za plažu.

Moja Accessorize torba je prastara, ima joj sigurno više od 5 godina. Ali, meni je strašno draga i iako često pomislim kako bih je mogla zamijeniti, nekako mi bude žao. Sviđa mi se što je prozirna, tako da nemam problema sa pronalaskom stvari.
U njoj se uvijek nalazi ručnik. I on je stari, ali ga obožavam jer je velik i mekan. Nije kao oni tanki ručnici koji se nakon jedne sezone cijeli ofucaju i izblijede. Obožava ga i moj momak. Znam to, jer mi ga uvijek krade. :-D
Sljedeći su na redu kupaći kostimi. Imam blagu opsesiju bikinijima, slaba sam na njih i po sezoni kupim minimalno 2. I naravno, svaki put muku mučim koji obući. Obično nosim 2 rezervna sa sobom. Narančasti je iz Rip Curla, kupljen ove godine i u kratkom roku se popeo na listu najdražih. Već sam prije pisala koliko volim Rip Curl bikinije - čvrsti su, ne blijede i izvrsno pristaju uz tijelo. Skoro pa kao druga koža, uopće nemate osjećaj da su na vama. Drugi koji se na dan slikavanja našao u torbi je jedan stariji iz Replaya. Volim ga zbog kombinacije boja koje se lijepo ističu na preplanuloj koži. Treći bikini je bio na meni. :-D
Na plaži je obavezan i mobitel, trenutno je to iPhone 4. Ko fol, nisam ovisna o internetu. Uopće. Moš mislit.
Ray Ban Wayfarer naočale obožavam!!! Klasika, ali jako kvalitetne. Fantastično štite od sunca, ugodne su i nisu preteške. 

A sada na onaj kozmetički dio. Nikada ne mogu dovoljno naglasiti važnost izbjegavanja pretjeranog sunčanja i korištenja krema sa SPF zaštitom. Sunce uzrokuje razna oštećenja u strukturi DNA, od kojih je većina popravljiva. Ali, postoji i jedan postotak onih koji nisu. Zato, oprezno sa izlaganjem UV zrakama!
Trenutno koristim Hei Poa Lait de Monoï SPF 30. Oduševljena sam ovim mlijekom, odlično štiti kožu i lijepo je hrani. Također se i brzo upija, a o savršenom mirisu tiare cvjetova ne trebam niti pisati. Dovoljno je reći da cijela plaža miriše po njemu. :-D

Za lice je tu nezamjenjiva Lancaster Velvet Toch Cream SPF 30 koju koristim godinama. O njoj sam već pisala ovdje pa se ne bih ponavljala.
Ne smijemo zaboraviti ni na kosu. Kérastase Soleil Aqua-Seal je moj omiljeni proizvod za zaštitu od sunca. Čini je mekanom i svilenkastom na dodir, a više o njemu možete pročitati ovdje. Tangle Teezer mi olakšava raščešljavanje nakon izlaska iz mora. Moram reći, svaki put se iznenadim koliko je dobar.


To je to. Nije puno, je li tako? Što vi nosite u svojoj torbi za plažu? 


P.S.:Zaboravila sam uslikati vodu (hidratacija, hidratacija) i najdrži Rip Curl šeširić koji je bio na meni. :-(
P.S. 2: Napokon sam napravila i Facebook za blog pa ako imate malo vremena posjetite ga. :-) 


8 komentara :

  1. lajkan page:) superslatkja ti je torba, a naočale su <3

    OdgovoriIzbriši
  2. lijepa torba! :D ja zivim na moru a cini mi se da se necu ni stic okupat ovo ljeto jer je vrijeme nikakvo -.- . prosli tjedan sam isla na plazu i voda je bila preledena :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam se isto iznednadila pretprošli tjedan kako je more hladno bilo, brr. Dolazim na plažu, a nitko u moru, svi se samo sunčaju. :-D

      Izbriši
  3. Lajkala na fejsu :) Hei poa je s HQ Haira ili?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tnx. :-)
      Da, kupila sam preko HQhair kada je bilo veliko sniženje pa me izašlo samo 6 funti, umjesto 20. Ali, vidim da ga nema u ponudi trenutno. Općenito, kao da nestaju Hei Poa proizvodi sa UK stranica. :-( Nadam se da je privremeno jer ih obožavam.

      Izbriši
  4. Imam i ja tako veliku torbu u koju svašta stavim, ali uglavnom to što si i ti nabrojala plus još knjiga pod obavezno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nosila sam i ja ponekad neko štivo za čitanje, ali većinom ne stignem čitati pa sam odustala. :-D

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena