subota, 27. srpnja 2013.

Blue World

Kada pomislim na plavu boju, podsjeti me na more i ljeto. Ljeti volim nositi sve nijanse plavih i modrih lakova za nokte, tirkizne linere te lagane vodenaste mirise. Bilo mi je dosadno :-D pa sam odlučila skupiti neke proizvode plavih nijansi na jednu hrpu. Svi su oni meni trenutno neizostavni za ljetnu sezonu. Pa krenimo redom.
Clarins Instant Eye Makeup Remover je nježni dvofazni odstranjivač šminke s očiju. Prije uporabe ga je potrebno promućkati kako bi dobili homogenu tekućinu. Do nedavno nisam koristila ovakve odstranjivače, ali me ovaj jednostavno oduševio. Nježan je prema očima, ne iritira ih i ne peče. Izvrsno ukloni sav make up, pa i onaj teški i ujutro nema onog panda look-a. Preporuke!

Clarins HydraQuench Cooling Cream-Gel koristim duže vremena i za sada je jedina krema koju mogu podnijeti po ovim paklenim vrućinama jer ne ostavlja osjećaj težine na licu i ne začepljuje pore. Hrani kožu i ostavlja je lagano matiranom. Izvrsna je i kao podloga za make up.

Moroccanoil Intense Hydrating Mask je još jedan proizvod koji uvijek moram imati u toaletnom ormariću. Ljeti je kristim jednom tjedno, nakom pranja Redkenovim šamponom za dubinsko čišćenje. Kosu ostavlja mekanom, glatkom, dubinski hidratiziranom te prekrasno namirisanom.

Bourjois Refresh Me! Shower Gel je jedan od 4 nova Bourjois gela za tuširanje, a miriše fantastično. Vodenasti miris cvjetova plave lagune je idealan za večernje tuširanje, prije spavanja. Nježna gusta pjena je blaga prema koži te je ne isušuje.

Yves Rocher Lagoon Moisturizing Perfumed Body Mist sam morala kupiti kako bih nadopunila svoju YR Monoï kolekciju. :-D Miriše identično kao i ostali proizvodi iz linije. Doslovno imate osjećaj da ste zaplivali u tirkiznom moru Polinezijske lagune. Maglica sadrži i hidratantnu Aloe Veru, a na koži ostavlja lagani cooling efekt.

Essie In the Cab-ana lak volim jer super pristaje uz preplanulu put i jer je poklon od momka. Lako se maže i dugo traje. Chanel Nouvelle Vague je bio dio limitirane kolekcije za ljeto 2010. i mislim da bi ga Chanel trebao vratiti u stalan asortiman. Ovo je moja must have nijansa svake sezone.

Koja je vaša omiljena boja ovo ljeto?


6 komentara :

  1. Sviđaju mi se nijanse lakova a Clarins kremicu taman danas dobilo tester i jedva čekam da isprobam a i njihov me odstranjivač već dosta dugo vuće.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Clarins krema je super za ljeto za kožu koja se masti, za zimu bi bila prelagana. Odstranjivač je super, nježan je prema očima, a temeljito ukloni sav make up. :-)

      Izbriši
  2. Sve, sve, sve ti je predivno!! Ja obožavam plavu boju, modru, tirkiznu, žutu i narančastu ovo ljeto :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Nemam ništa od ovoga :( ali me jako zanima Clarins krema :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj nabaviti tester kreme, mislim da bi ga mogla naći u parfumeriji. Clarins nije škrt na testerima. :-)

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena