petak, 19. srpnja 2013.

Lush Bubblegum Lip Scrub

Nedavno sam pisala kako sam se iznenadila kada sam šetajući Skradinom naišla na Lush dućan. Nisam mogla odoljeti, a da ne kupim bar nešto. Osim Soft Couer pločice za masažu, izbor je pao na Bubblegum Lip Scrub.
Lush Bubblegum
Riječ je o šećernom pilingu za usne koji dolazi u dvije verzije: Bubblegum - s mirisom i okusom žvake (isti kao kod Snow Fairy gela za tuširanje) te Mint Julips - čokoladno mentolasti okus, jednako dobar. Do nedavno je u ponudi bio i Sweet Lips, ali čini se da su ga povukli. :-( Pakiran je u preslatku malu staklenu posudicu, a količina iznosi 25 grama. Meni zna potrajati stvarno dugo, nekoliko mjeseci, a koristim ga svako jutro.
Moje usne su kronično isušene i nekada se znaju onako ružno ljuskati. Obožavam ovaj piling jer odlično ukloni svu suhu kožu, a usne čini izrazito mekanima. Dovoljno je nanijeti malu količinu, lagano ispilingirati usne te isprati ili polizati, što vam god više odgovara ;-). Od kada sam ga prvi put isprobala, skroz sam se navukla na njegov okus, miris i njegu.
Lush Lip Scrub
Piling zrnca su sitna i nisu gruba, nema straha da će vam iziritirat usne. Iako je nježan, stvarno je učinkovit, a s obzirom da sadrži i hranjivo jojobino ulje, nije potebno nanijeti balzam nakon njega. Ali ja volim, jer sam opsjednuta njegom usana. Odlična kombinacija mi je sa Lushovim Whipstick ili Honey Trap balzamom. Može, naravno, i bilo koji drugi.

Cijena mu je 67 kn. Znam, nije malo, pogotovo za nešto što možete napraviti i kod kuće. Ali kad je tako dobar... :-D

Jeste li isprobale Lush pilinge za usne? Ili ste više za home-made verzije?

6 komentara :

  1. Meni su Lush pilinzi za usne jedni od najdražih ... ma ispravak ... najdraži i bez njih ne mogu ... uvijek imam jedan u neseseru i jedan u kupaonici ;D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su naj i uvijek imam barem jedan, baš sam nedavno potrošila onaj zimski Popcorn. Super mi budi ti LE, ali se nekako uvijek vratim Bubblegum-u.

      Izbriši
  2. Imala sam Popcorn, kupih ga kad je bio na sniženju i bio je dobar zaista, ali neću ponovit kupnju :D Zmiksam si sama doma smeđi šećer, hranjiva ulja i efekt bude isti ili čak i bolji. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je kod Popcorna malo smetalo što je slankastog okusa. Ali kao piling je bio super. Koje ulje koristiš sa šećerom?

      Izbriši
  3. Imam, ali popcorn. I jako volim. Ja sam svoj kupila na sniženju oko nove godine i bio je 27 kuna. I potpisujem recenziju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moj Popcorn je isto kupljen na sniženju, ono kad je bilo 50%.

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena