subota, 20. srpnja 2013.

Monoï #5 - Hei Poa Black Sand Body Scrub i Coco Soap

Hei Poa Scrub & Soap
Prošli mjesec sam naručila sa HQhair-a Hei Poa paket za vrijeme velikog sniženja (koje je trajalo niti jednu noć, haha), a koji se sastojao od pilinga za tijelo, sapuna i mlijeka za sunčanje. Već i vrapci na grani znaju koliko volim Hei Poa proizvode tako da je stvarno bila šteta ne iskoristit priliku. U nastavku pročitajte kako su mi se svidjeli piling i sapun.
Black Sand body scrub
Hei Poa Black Sand Body Scrub je piling za tijelo sa crnim pijeskom. Pakiran je u mekanu tubicu od 150 ml iz koje je lako istisnuti proizvod. Osim crnog pijeska, piling sadrži i hranjiva svojstva papaje, kokosa te tamanu. Miriše neodoljivo, po tiare cvijeću i dosta dugo se zadrži na koži. Čak i nakon što nanesem neki losion, ovaj miris se nekako uspije "probiti", da se tako izrazim. Hei Poa očito zna kako napraviti  miris koji će me osvojiti.
Black Sand body scrub
Što se tiče samog pilinga, oduševljena sam!!! Do sada je moj No.1 piling bio L'Occitane Almond Delicious Paste, ali mu je ovaj opasna konkurencija. Zrnca u njemu su različite veličine i rade odličan posao. Moram reći da nisu oštra pa da ostaju ogrebotine, kao sa nekima koje sam koristila. Pošteno izriba kožu i ona je nakon njega jako mekana i glatka. Primjetila sam i da mi je riješio sve one sitne dlačice koje znaju urasti nakon depilacije. Možda bi nekome sa osjetljivom kožom bio pregrub, ali meni odgovara. Ne sadrži parabene i umjetne boja, a količina Monoï ulja iznosi 0,5%. Kao jedini nedostatak bih navela što mrvicu isušuje kožu pa je nakon njega dobro nanijeti neki losion/ulje za njegu.
Cijena po web shopovima iznosi £12.00.
Hei Poa Coco Soap
Hei Poa sapun dolazi u dva mirisa - tiare i kokos, a ja sam se odličila za ovaj drugi. Gramaža iznosi 100 g, a cijena mu je £6. Sviđa mi se pakiranje, nekako je veselo. :-D Sapun je također divnog izgleda, sa reljefnim cvijetom na jednoj i Hei Poa logom na drugoj strani. Miriše jako ugodno i nježno po kokosu, ali ne onom industrijskom, već pravi prirodni kokos. I tu priča o pozitivnim stranama staje. Naime, ovaj me proizvod užasno razočarao. :-( Već sam tokom tuširanja osjetila kako me koža od njega zateže, a nakon što sam se obrisala bila je jako suha. Baš neki neugodan osjećaj. Miris se nimalo ne osjeti na koži, čak ni pod tušem. Žao mi je jer sam mu se veselila. :-( Nikako ga ne bih preporučila. Prosljedila sam ga momku jer on voli sapune za tuširanje, ali je i njemu grozno isušio kožu.
Hei Poa Coco Soap
Koje vi pilinge koristite ljeti? Imate li preporuku za neki mirišljavi sapun koji neće isušiti kožu?

4 komentara :

  1. Ja bi piling :( i baš mi je žao kad sam ja kupovala da je već bio nestao :(!!!! Čim naletim na njega kupujem :D ... možda odmah i dva pakiranja :D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je sad žao što nisam uzela nekoliko komada jer ga više nigdje ne mogu naći. :-( Ako naletiš gdje ga ima za uzeti, javi. ;-)

      Izbriši
  2. Nema mi druge već kupiti ove divotice. I ja sam imala Loccitane peeling, ali ako kažeš da mu je ovaj opasna konkurencija onda mislim da moram isprobati...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Po svemu su različiti - miris, tekstura. L'Occitane ostavi onaj uljni film na koži, ovaj ne. Ali je koža nakon njega prepredivna.

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena