ponedjeljak, 1. srpnja 2013.

Shopping u lipnju

Prošli mjesec se opet nisam držala svoje wish liste i kupovala sam sa strane. Ne znam zašto, ali to mi se uvijek dogodi. Nisam karakter, što ću. :-D
Shopping u lipnju
Krajem svibnja posjetila sam Zadar i naravno, morala svratiti u Yves Rocher dućan. Ne mogu vam opisati moju sreću kada sam ugledala Mauves Cristallisées losion za tijelo. Ovu zimu je izašao za blagdane kao limitirano izdanje, a poslije sam uspjela nabaviti samo gel za tuširanje. S obzirom da je LE i nema ga više (možda jedino u Zagrebu) neću raditi recenziju za njega. Reći ću samo da obožavam njegov slatkasti miris kandiranog cvijeća i badema, kao i velike srebrne šljokice koje ostavlja na tijelu. Baš mi je žao što je riječ o limitiranoj liniji (one su uvijek najbolje).
Yves Rocher i Kerastase Soleil
Zatim je stigao i jedan poklon od drage Mische sa Nesesera (hvala:-)!) Riječ je o laku za nokte koji sam duuuugo htjela imati i ona se potrudila da mi ga kupi i pošalje. Jako sam joj zahvalna, puno me razveselila. Revlon Facets of Fuchsia je famozna crna boja sa velikim šljokicama boje fuksije. Nije li savršen?

Kérastase Soleil Bain Apres Soleil i Lait Richesse su dva proizvoda bez kojih ne mogu zamisliti ljeto i kojima se vraćam uvijek.
Avene, L'oreal i Revlon
Ove godine Bourjois slavi 150 godina postojanja i svako malo izbacuju nove interesantne proizvode. Veliki sam fan njihovih tuširalica pa tako nisam zaobišla ni jednu od četiri nove koje su izašle. Pamper! me gel za tuširanje miriše po mlijeku i trešnjinom cvijetu i jednostavno je očaravajući. Cijena mu je 24 kn u DM-a, a planiram kupiti i ostala 3.
Lush
Iako sam u početku bila zadovoljna sa LRP Effaclar Duo, ubrzo je splasnulo početno oduševljenje. Koža mi je postala osjetljivija i nisam primjećivala nikakve veće pomake. Odlučila sam se vratiti svojoj provjerenoj Avène Cleanance K gel-kremi i sada se pitam zašto sam je uopće zanemarila.

L'Oreal Superliner je najbolji, najpostojaniji i najcrnji liner koji sam koristila i uvijek mu se vraćam. Svidjelo mi se što je došao u prozirnoj zaštitnoj foliji (DM) pa sam bila sigurna da prethodno nije bio otvaran. Ukoliko tražite savršen crni liner, moje preporuke idu za ovaj L'Orealov.
Hei Poa - HQhair
Početkom mjeseca HQhair je imao veeliko sniženje i ja sam si složila Hei Poa paketić - recenzija uskoro. U njemu su se našli Black Sand Body Scrub (£8.40), Monoi Milk SPF 30 - Tiare (£6.60) i Coco Soap (£3). Ukupna ušteda je iznosila čak 200 kn!!! No, kada sam iduće jutro htjela naručiti još koje mlijeko za sunčanje, neugodno sam se iznenadila. Naime, HQhair je vratio originalne cijene. :-( Baš bezveze od njih.

Clarins Instant Eye Make-Up Remover sam kupila impulzivno kada je u Mullera bila akcija od -15% na Clarins. :-) Trenutačno je u fazi isprobavanja, a više o njemu uskoro.

Sa momkom sam prošla kroz Skradin i na moje veliko iznenađenje otkrila da tamo postoji Lush trgovina koja radi samo ljeti. Naravno, morala sam kupiti najdraža dva proizvoda - Bubblegum Lip Scrub i Soft Coeur pločicu za masažu. Kako je bilo jako vruće, moja pločica se malo otopila i izgubula oblik srca u kojem inače dolazi. :-(Ali, nema veze - i dalje je moja omiljena.
June Shopping
To bi bilo to. :-) Kako vam se sviđa? Ima li neki proizvod za koji biste voljele posebnu recenziju? I naravno, što ste sve vi kupovale prošli mjesec?



14 komentara :

  1. Ni ja se nikad ne drzim spiska :(
    U nasem dm-u nema bourjois gelova za tusiranje, samo njihova sminka i sada je slucajno zalutao aceton i eye make up remover...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš šteta. :-(
      Meni su oni jedni od najdražih, stalno izbacuju nove, ali na žalost, povuku starije. To mi malo smeta jer se navučem na neki i onda ga više ne mogu kupiti.

      Izbriši
  2. Baš lijep šoping!!
    Revlonov lak mi je prekrasan *.*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, Mell. :-) I meni je lak prekrasan, poseban sa ovim fuksija šljokama.

      Izbriši
  3. aaaa, obožavam ove lushove pločice, srce mi se slomilo kada su zatvorili trgovinu u st :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, baš bezveze što su zatvorili. :-(
      Ali barem imamo web shop, kad već nema dućana..

      Izbriši
    2. ne volim web shop, ne miriše tamo:)

      Izbriši
  4. Anchi, super su ti noviteti, posebno navijam za ove Kerastase proizvode - me likey :D
    Gledala sam Hei Poa proizvode dk je HQ hair imao sniženje i taman sam ih ubacila u košaricu kad ono vraćene stare cijene, ma nije prošla niti jedna jedina minuta. Baš sam bila strašno razočarana i za inat nisam hjtela ništa kupiti od njih. Mislim da je to baš bezveze od njih!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš šteta šta nisi uspjela isprobat Hei Poa :-(
      HQhair je, po meni, zeznuo i to dobro. Koliko im je trajalo to sniženje, pola sata?

      Izbriši
  5. Prelijepe fotke sa predivnim proizvodima :D ... najviše me privlaći Hei Poa i jedva čekam recenzije :D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, pogotovo na komentaru za slike. :-) Skoro pa nikada nisam zadovoljna njima.
      Hei Poa recenzija uskoro.

      Izbriši
  6. Joj koliko divnih stvarčica na jednom mjestu. Sve bih ti ukrala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :-) Tako i meni dođe za tvoje shoppinge. :-D

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena