utorak, 13. kolovoza 2013.

Omiljeni *Summer 2013* make up proizvodi

Do sada ste primjetili da većinom pišem o preparativi. Prvenstveno stoga jer smatram da mi bez dobre njege nijedan make up neće pomoći da izgledam dobro. Međutim, volim ja i dekorativu :-D I to puno.
Favourites
Glavni razlog što ne pišem previše o make up proizvodima je taj što nemam dobar fotić kojim bih mogla što realnije prikazati boje. Ali, nadam se da ću krajem ljeta kupiti jedan koji sam si zapikirala te češće pisati i o toj vrsti kozmetike. :-)
Ipak, u ovom sam vam članku odlučila pokazati koji su moji omiljeni dekorativni proizvodi ovo ljeto.
Face Products
Za lice se ne odvajam od Estée Lauder DayWear BB kreme. U kratkom roku je postala moj favorit i jedini je proizvod koji moja koža podnosi po ovim paklenim vrućinama. Moram reći da nikada u životu nisam koristila puder ili tonirane kreme ljeti, ali ova je tako ugodna na licu. Ne odvajam se ni od svog omiljenog bronzera - NARS Laguna. Licu daje jedan predivni sunkissed look i ono izgleda zdravo i osunčano. Od rumenila najčešće posežem za još jednim NARS proizvodom, Lovejoy rumenilom koje, malo je reći, obožavam! Drugo rumenilo je MAC Amazon Princess Blush Duo iz Wonder Woman kolekcije (LE). Kričavo roza boja se odlično slaže sa brončanim tenom.
Urban Decay Naked
Za oči, tu je neizostavna Urban Decay Naked paleta. O njoj sigurno znate već sve, a mene svaki put iznova oduševi bezbroj mogućnosti koje pruža. A da bi sjenilo bilo postojano tu je i moj najdraža baza - Urban Decay Primer Potion. Koristim je godinama i uopće nemam želju isprobavati neku drugu, toliko je volim. Kada dodatno želim naglasiti oči, posežem za Avon SuperShock Gel Linerom u crnoj nijansi koju nanosim u waterline, a L'Orealov crni tuš je nezamjenjiv kada je u pitanju preciznost i pigmentiranost. Chanelova Le Volume maskara mi je svakim korištenjem sve draža, a zbog svoje se postojanosti pokazala i sada po vrućinama.
Za obrve se držim dva provjerena proizvoda - Illamasqua Brow Cake u nijansi Gaze te Brow Gela kojega nekada nosim i samostalno.
Ljeti preferirem ruževe, umjesto sjajila za usne. Manje se tope pa ih nije potrebno često popravljati. Ove sezone obožavam drečave boje na usnama. MAC Pink Nouveau je bubblegum pink nijansa visoke pigmentiranosti. Dosta je upečatljiva, a ja je koristim na način da je samo utapkam po usnama. MAC Russian Red je fantastična crvena boja za koju mislim da bi je svatko morao posjedovati. Koristim je za pin up lookove. S njom sigurno nećete proći nezamijećeno. ;-) Moj je iz Wonder Woman LE kolekcije, ali je dostupan i u redovnom MAC asortimanu. Poslijednji, ali možda moja najdraži ruži je MAC Hollywood Nights iz limitirane Heatherette kolekcije, ujedno i moje omiljene. Kričava boja fuksije u trenu podigne lice, čak i kada je ostatak make up-a minimalan.
Što se parfema tiče, tu su L'erbolario Papavero kojim sam opsjednuta :-D i Prada Candy. Kao što vidite, oba su mi pri kraju pa je vrijeme da obnovim zalihe. :-D

Koji su vaši omiljeni make up proizvodi ovo ljeto? Koliko uopće podnosite kozmetike na licu po ovim vrućinama? I biste li voljeli vidjeti više recenzija dekorative na mom blogu?




10 komentara :

  1. Draga moja koliko mi imamo zajedničkih favoriti ... zaista trebaš više pisati o dekorativi jer mislim da bi se ti i ja idealno slagale :D!!!

    EL BB krema je najbolja ikada a Laguna je obavezna, kao i UD Naked paleta :D a i meni je Chanelka sve draža i draža :D!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno ti hvala, baš me razveselio tvoj komentar. :-)
      Jedva čekam 9.mjesec da si napokon kupim bolji fotić jer u zadnje vrijeme posuđujem od drugih, a onda se bacam na pisanje o dekorativi. :-)

      Izbriši
  2. Predivni favoriti, osobito ruževi :D A maskara je odlična, ja imam dvije takve za svaki slučaj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :-)
      Joj i ja obožavam ove ruževe - pigmentirani, postojani, ne isušuju i divan miris po vaniliji. Da nam je barem MAC dostupniji. :-(

      Izbriši
  3. Chanel koristim, UD koristim, Avon koristim. Divni su mi svi proizvodi i definitivno se slažem sa Ivanom da trebaš više pisati i o dekorativi. I dobar ti je i ovaj fotić. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hoću, hoću. Baš se veselim tome. :-)
      A ovo mi je fotić od staroga, a njemu uvijek treba pa s dragim uzimam novi. Da imam baš za sebe i ne moram žicati. :-D

      Izbriši
  4. Prekrasni, prekrasni favoriti!!!! :D UD paleta mi je na wish listi, budem si ju valjda na jesen kupila :D

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena