subota, 17. kolovoza 2013.

Shopping u kolovozu

Stiglo je vrijeme za članak o mjesečnom shoppingu. Iako ih inače objavljujem krajem mjeseca, opet se nalazim na odmoru od jedno 10-14 dana pa me neće biti za to vrijeme. A i gotova sam s kupovinom za ovaj mjesec. :-D
August shopping
Hawaiian Tropic Mango After Sun Crème sam kupila prije prvog dijela odmora i redovito koristila nakon kupanja i izlaganja suncu. Moram reći da sam zadovoljna kako umiri i hidratizira kožu nakon sunčanja. Iako je krema gusta, lako se razmazuje. Miris manga je nježan i slatkast, a na koži se dugo zadrži. Kada kažem dugo, mislim stvarno duuugo. Koristim ga navečer, a znam ga osjetiti na sebi i ujutro kada se probudim. Cijena mu je oko 60 kn u Mullera.
Garnier Ambre Solaire Light and Silky SPF30 Protection Milk sam kupila impulzivno i sada mi je žao. Naime, nisam nešto oduševljena. Teško se razmazuje (iako je ko fol Light) i ostavlja bijeli trag na koži. Bljak. Ovo je zadnji put da eksperimentiram sa kremama za sunčanje. Držim se provjerenog Lancastera ili Hei Poa. Ne preporučam. Jedini je plus blagi citrusno mliječni miris. Mislim da sam ga platila oko 30 i nešto kn jer je bio na nekoj akciji u Mullera.

Sun Products

Elizabeth Arden Green Tea Deodorant Cream spada u moje omiljene deziće koji uspiju izdržati po ovoj sparini vani. Riječ je o kremastom deziću koji je blag prema koži i ne ostavlja tragove na odjeći. Kupujem ga po drugi put i uživam u njegovom mirisu zelenog čaja. Cijena mu je 159 kn u Douglasa.
Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant BB Creme SPF 35 je jedan apsolutno fantastičan proizvod čija recenzija slijedi ubrzo pa neću previše o njoj.
I napokon sam nakon 100 godina dobila tester u Douglasa, wee. :-D Riječ je o Biotherm Aquasource 24 Hour Deep Hydration Replenishing Gel kremi za normalnu do kombiniranu kožu. Želim je isprobati već duže vrijeme i sada napokon mogu.

Estee BB krema i Arden Deo
A upustila sam se i u svoju prvu kupnju preko Formasana stranice. Trenutno nude popust od 20% do 31.08. pa svakako pogledajte njihov web shop. Mene su pozitivno iznenadili i sigurno ću opet kupovati kod njih. Za prvi put sam izabrala Caudalie Indulgent Body Gift Set u kojem se nalazi Vine Body Butter, jedan od mojih najdražih proizvoda za njegu tijela. Recenziju možete vidjeti ovdje. U setu se nalazi i Hand and Nail Cream, divna kremica za ruke. U zadnje vrijeme mi se ljuskaju dlanovi :-(, a ova krema je sanirala problem u svega nekoliko mazanja. Cijena paketa na sniženju je 156 kn. Isplativo jer je cijena Buttera van seta 205 kn, a kreme za ruke 114 kn (kada nisu na sniženju). Proizvodi su full size. Ako volite Caudalie, svidjet će vam se ovi proizvodi. :-)
Caudalie shopping

Drugi proizvod je Caudalie Deep Cleansing Exfoliator, piling za lice o kojem sam čitala puno pozitivnoih dojmova. Nisam ga još isprobala, ali čim budem, pišem recenziju. Cijena na sniženju je 131,20 kn.
A sada onaj super dio, a to su pokloni uz narudžbu. U Formasani očito mogu čitati misli jer su mi poslali baš ono što već duže želim isprobati. :-D Riječ je o Caudalie testerima -  Vinosource Moisturizing Matifying Fluid i Moisturizing Cream Mask. Nisu li preslatke ove male tubice?  Dobila sam i Teint Divin Mineral Tinted Moisturizer u obe dostupne nijanse. Boréade marama/pareo je poslužila kao podloga za slikanje, a Uriage neseser je jednostavno predivan. Sjećate se kako sam pisala da mi je potreban novi neseser? E pa, više nije. :-D 
Testeri
Caudalie minići
Duže vrijeme nisam kupovala Yankee Candle svijeće jer mi je tlaka plaiti ih ljeti. :-D Ipak, nisam mogla odoljeti Black Coconut u najvećoj staklenci. Što ću, padam na sve što u imenu ima riječ kokos. Kupila sam i neke voskiće - Pink Sands, Lemon Lavender, Pink Dragonfruit, Waikiki Melon i Summer Scoop. Mirišu divno, a uskoro krećem sa isprobavanjem.
Yankee Black Coconut
Pozdravljam vas do daljnjega, neću biti u mogućnosti pisati članke, ali pratim vas i vaše objave. :-)

To bi bilo sve za ovaj mjesec. Što ste vi sve šopingirale?

6 komentara :

  1. Lijep new in, favorit su mi ove divne Yankee svijeće, fantastične su.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Yankee svijeće su zakon, želim ih sve iz ove ljetne kolekcije. Ako budeš u prilici, pogledaj ih. Meni je na listi još i Fireside Treats.

      Izbriši
  2. Odličan shopping!!!! Super mi je Uriage kozmeticka torbica, hocu i ja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tnx :-)
      Torbica je preslatka, baš su pažljivi u Formasani.

      Izbriši
  3. Isprobala sve od Caudalie i odlično mi je. Torbica i testerići su divni. Želim ti lijep odmor i brzo se vrati. A što sam ja shoppingirala? Uskoro ide jedan New In. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala na lijepim željama, moram reći da baš guštam. Sjećam se da si pisala da voliš Caudalie, piling je i kupljen na tvoju preporuku. :-) Isprobala sam ga za sada jednom i oduševio me. Mislim da će mi postati omiljeni.
    I da, veselim se tvome New in članku, uvijek su zanimljivi. ;-)

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena