utorak, 8. listopada 2013.

Maybelline Baby Lips - Peach Kiss

Eto, dočekali smo i to - Maybelline Baby Lips balzami su napokon stigli i kod nas. Ugrabila sam jedan komad da vidim oko čega se digla cijela strka po blogovima. Mislim da je kod nas dostupno svih 6 verzija:

Maybelline Baby Lips

Hydrate - bezbojni sa mirisom limuna i SPF 20
Mint fresh - bezbojni sa mirisom mentola i SPF 20
Intense care - bezbojni sa mirisom trešnja-badem i SPF 20

Pink Punch - ružićasti s mirisom marakuje
Cherry Me - tamniji ružićasti s mirisom trešnje
Peach Kiss - nudasti sa mirisom breskve

Kao što vidite, podijeljeni su u 2 skupine - prozirni sa SPF zaštitom te oni u bojama bez nje. Odmah moram reći da me pakiranje oduševilo. Kombinacije ljubičaste i roze boje te font na poklopcu me vraćaju na početak 90-ih ili kraj 80-ih. U biti je to ono što me i privuklo da kupim sebi jedan. Izrada je onako, cheap. :-D Nije čvrsto i mislim da bi lako moglo puknuiti. Meni se nije dogodilo, ali nisam sigurna da bi izdržalo pad na pod. Količina iznosi 4 grama.

Maybelline Baby Lips

Peach Kiss je nijansa boje kože sa sitnim shimmerom u sebi. Ne ostavlja puno pigmenta, već samo laganu nudastu boju sa malo sjaja. Shimmer nije vidljiv, pa ne izgleda sedefasto. Moram reći da mi se baš sviđa efekt ove nijanse, super za dnevni look, ako ne nosite neki ruž ili sjajilo. Miris nije jak, ali se osjeti lagano prvih nekoliko minuta. Miriše po breskavama, ali ne umjetno.
Balzam je onako srednje teksture, nije tvrd ni premekan da se topi. Sviđa mi se što ne ostavlja voskasti film na usnama, toga sam se mrvicu bojala. 
U Maybelline-u obećavaju čak 8 h hidratacije te obnovljene usne u 1 tjedan. Nije baš tako. Meni koja imam izrazito suhe usne nije dovoljan kao samostalna njega, jednostavno nije dovoljno hranjiv. Više je onako za neke dnevne potrebe ne pretjerano suhih usana. Potrebno ga je češće obnavljati, nisam sada pratila svako koliko, ali često. Primjetila sam i da ako su mi usne u malo lošijem stanju, lagano ih i isuši. :-(

Maybelline Baby Lips

Sve u svemu, mislim da su Maybelline Baby Lips simpatični balzamići koje je fora imati (ako ništa drugo, onda zbog retro pakiranja), ali ako tražite dubinsku njegu, zaobiđite ih, barem ovaj. Planiram isprobati i ostale verzije čisto da ih mogu usporediti.
Za sad sam ih jedino vidjela u Mullera, gdje sam i kupila Peach Kiss, a za druga mjesta ne znam. Cijena im je 19,90 kn.

Jeste li isprobale Maybelline Baby Lips balzame? Privlače li vas više ovi u bojama ili bezbojni?

2 komentara :

  1. Nisam :( i vjerovatno sam jedina koja ih još nije opće snimila a pažljivo gledala :/.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovi stoje u Mullera sa drugim balzamima, nisu među Maybelline asortimanom, možda zato?

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena