subota, 5. listopada 2013.

Omiljeni Yves Rocher Jardins Du Monde gelovi

Yves Rocher Jardins Du Monde gelovi su mi jedni od najdražih uopće i obavezno imam barem 2 u rezervi. Volim ih jer su kremasti, ne isušuju kožu i divno, ali divno mirišu. U biti, dvije su verzije - kremasti gelovi i obični. Kremasti, koje ću sada recenzirati, su idealni za hladnija razdoblja upravo zbog te svoje teksture. Nije potreban losion za tijelo nakon tuširanja njima, osim ako nemate jako isušenu kožu. U nastavku pročitajte koji su moji favoriti. :-)

Jardins Du Monde

Californian Almond je bio moj prvi JDM gel i zbog toga zauzima posebno mjesto kod mene. Ne miriše nimalo sintetički ili kao ljepilo, što zna biti slučaj kod nekih proizvoda s bademom. Pomalo gorkast, ali istovremeno i slatkast, odlično ukomponiran miris.

Indian Cotton Flower je nježni, čisti miris cvijeta pamuka. Baš je nježan i zbog toga mi ga je najdraže koristiti prije spavanja.

Brazilian Coffee Beans, kao Merci čokoladica s kavom. :-D Možda zvuči čudno, kava u gelu za tuširanje, ali vjerujte da se vrlo lako navući na ovaj miris.

Guatemalan Macadamia Nut je posljednji i najnoviji u JDM liniji i miriše....za pojesti! Ozbiljno, kao neki kolačići ili slajo sa vanilijom i ne znam...još nečim. :-D Valjda makadamijom. Miriše toliko fantastično da mi dođe da uzmem 100 komada.

I još jedan mi je bio drag, a nestao je sa polica Yves Rocher trgovina - African Cocoa Bean. U zadnje vrijeme ga ne mogu pronaći, pretpostavljam da ga je zamijenio ovaj s makadamijom. :-(

Svi Jardins Du Monde gelovi dolaze pakirani u istu ambalažu različitih boja od 200 ml. Nekada mi ju bude malo teže za otvoriti, ovaj poklopac je poprilično čvrst i zna nervirati. Ali im opraštam zbog velikog izbora mirisa, pristupačne cijene od 15 kn te zbog toga što ne isušuju.

Volite li Yves Rocher Jardins Du Monde gelove? Koji vam je najdraži?

8 komentara :

  1. Nedavno sam probala njihove gelove. Imam 2, od lavande i ovaj od cvijeta pamuka koji blago rečeno obožavam :) i baš kao što si rekla, odličan je za tuširanje prije spavanja, baš godi :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako slatko izgledaju na okupu :D Nisam ih još isprobala jer kod nas nema njihovog dućana, koliko znam. Moram provjeriti. Ali jednom budem naručila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Mene je taj od lavande (i od šipka) mrvicu razočarao. Nije mi u rangu ovih kremastih :-(

    A inače obožavam miris lavande. Ako voliš slatkaste mirise, pogledaj i ovaj od makadamije :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Je, baš su smišni ovako na okupu. :-D Možeš ih naručiti i preko njihovog web shopa.

    OdgovoriIzbriši
  5. alittlemakeupobsessed7. listopada 2013. u 00:52

    od ovih nisam probala jedino ovaj s makadamijom i jako me privlači :D
    a kava nije baš po mom guštu dok badem i pamuk obožavam <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Makadamija je nova, meni se jako sviđa. Volim slatkaste mirise u gelovima za tuširnje. Za kavu sam u početku bila skeptična, a sad je kupujem po ne znam koji put. :-D

    OdgovoriIzbriši
  7. Znam o čemu pišeš...sve sam ih isprobala i obožavam!

    OdgovoriIzbriši
  8. Me too. Još volim Tiare i Ylang-Ylang <3

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena