nedjelja, 29. prosinca 2013.

MAC So Sweet So Easy Cremeblend Blush

2010. godine MAC je izbacio 4 Cremeblend rumenila kao dio limitirane Lillyland kolekcije, a godinu dana poslije na tržište je izašla cijela linija tih rumenila, ali ovaj put kao dio stalne postave. Sjećam se da sam tada htjela nijansu Florida, međutim kako ona nije u stalnom asortimanu, odlučila sam se za So Sweet So Easy.

MAC So Sweet So Easy Cremeblend Blush

Riječ je o Barbie rozoj boji, koja u kutijici možda djeluje umjetno, ali na licu je deseta priča.
Rumenilo dolazi pakirano u crnu okruglu kutijicu sa prozirnim poklopcem, kao i ostala MAC rumenila. Ambalaža je kvalitetna i čvrsta te nije sklona pucanju, a količina rumenila koja se dobije iznosi 5,6 grama.

MAC So Sweet So Easy Cremeblend Blush

Tekstura Cremeblend rumenila je interesantna. Ne bih rekla da je skroz kremasta, više je pjenasto kremasta. Odmah ću reći da mi je zbog toga ovo jedan od najdražih kremastih proizvoda za lice - lako se blenda i lijepo fiksira na koži. Ne ostavlja onaj mokri izgled koji znaju ostavljati neka druga kremasta rumenila već polu mat.
Postojanošću sam zadovoljna, rekla bih da izdrži nekih 6-7 sati prije nego počne blijediti. U početku sam ga nanosila prstima i nije bilo nikakvih problema pri blendanju, no sada kada posjedujem Real Techniques bockalicu, postala je moj prvi izbor za kremaste proizvode.

MAC So Sweet So Easy Cremeblend Blush

Rumenilo je dosta pigmentirano, potrebna je minimalna količina za postizanje umjerene boje na obrazima. So Sweet So Easy nijansa je prava Barbie roza boja koja u ambalaži djeluje žarko, ali na licu je suptilnija. Ja sam jako zadovoljna kako stoji na meni koja sam srednje tamnije puti jer oživi ten, ali mislim da bi na osobama svijetlog tena izgledalo wow!
MAC Cremeblend rumenila se mogu koristiti i na usnama, međutim meni se nije svidjelo jer ima neki čudan gorak okus, bljak. :-( Unatoč tome, zadovoljna sam ovim rumenilom i veselim se nekom putovanju kada se namjeravam opskrbiti barem još jednom nijansom ovoga rumenila.

MAC So Sweet So Easy Cremeblend Blush

MAC So Sweet So Easy Cremeblend Blush

MAC proizvodi, na žalost, nisu dostupni kod nas, a ako ih ipak uspijete nabaviti cijena Cremeblend rumenila iznosi 21 $ + tax u SAD-u ili 21,50 € u Europi.

Kako vam se sviđa So Sweet So Easy rumenilo?

7 komentara :

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena