četvrtak, 13. veljače 2014.

L'Erbolario 3 Rosa Body Cream

Nije tajna da obožavam L'Erbolario mirisne linije. Jedna od omiljenih mi je 3 Rosa - izvorni miris koji objedinjuje tri različite, no ipak predivno usklađene osobnosti bogate galske ruže, poticajnih bobica crvenog papra i ponosnog ukrasnog vrtnog sljeza. U liniji se mogu pronaći EDP, mirisni roll-on gel, pjena za kupanje, mirisni sapun te mirisna krema za tijelo čiju vam recenziju danas donosim.

L'Erbolario 3 Rosa Body Cream

Što o njoj kažu iz L'Erbolaria?

Laboratoriji L’Erbolario su iz tri dragocjena biljna sastojka - galske ruže, crvenog papra i vrtnog sljeza dobili 3 tekuća ekstrakta koji učvršćuju i djeluju antioksidacijski na kožu te sprečavaju opuštanje i prerano starenje kožnog tkiva. Djeluju zajedno s babassu uljem, kamelijom i nesaponificirajućom frakcijom maslinovog ulja: omekšavaju, hrane i obnavljaju razinu sebuma što sprječava gubitak zdravog sjaja i tonusa. Pod nadzorom je i hidratacija zahvaljujući djelovanju trimetilglicina iz šećerne repice.

Dolazi pakirana u kartonsku bijelu ambalažu sa nacrtanim motivima ruže. Unutra se, kao i u svakom L'Erbolario proizvodu, dobije mali tester nekog njihovog proizvoda. Ja sam ovaj put dobila kremu za ruke - All'olio di oliva e vitamina E koju još nisam isprobala. U svakom slučaju, vrlo pažljivo i simpatično od njih. :-)

L'Erbolario 3 Rosa Body Cream

Sama krema se nalazi u intenzivno ružićastoj posudici od čvrste plastike koja mi se jako sviđa i vrlo efektno djeluje u kupaoni. Unutra je još dodatno zaštićena prozirnim plastičnim poklopcem kako bi se spriječilo razlijevanje proizvoda. Tekstura kreme je poprilično tekuća, nije gusta, ali se zbog toga lako razmazuje. Potrebno je nešto malo duže vremena da se upije. 

L'Erbolario 3 Rosa Body Cream

Osobno nisam neki fan mirisa ruže, često zna biti starinski i jednostavno mi smeta. No u 3 Rosa liniji je kombiniran sa još 2 sastojka koji mu daju dozu ženstvenosti. Mislim da je upravo crveni papar taj koji ga čini posebnim i senzualnim. Miris traje satima, čak i u zimsko doba kada sam u dugim rukavima, osjetim laganu auru mirisa oko sebe. 5+ za postojanost, šteta što i EDP nije toliko postojan. Njegom sam zadovoljna, koža je mekana i glatka na dodir. No, ovo nije tip kreme kojim će te zadovoljiti potrebe vrlo suhe kože, već više mali dašak luksuza koji volim unijeti da se oraspoložim. :-)

L'Erbolario 3 Rosa Body Cream

Definitivno vam preporučam da bacite pogled na 3 Rosa (ili neku drugu) liniju jer su u L'Erbolario pravi majstori za mirisne kreme. Kremu sam platila 159 kn u DM ljekarni (cijena može varirati), a količina iznosi 200 ml.

Jeste li isprobali 3 Rosa liniju? Koja vam je omiljena L'Erbolario linija? Imate li koju za preporučiti?

6 komentara :

  1. Krasno mi djeluje a posebno me zanima tebi omiljena linija - nadam se da cu je uskoro isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Krema je fantastična, a ja se svaki put oduševim koliko su postojane L'Erbolario kreme na koži. Satima se osjete :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Argan je genijalna linija, krema pogotovo. Moja je taman pri kraju i sigurno uzimam opet :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. OVO.MORAM.IMATI.

    OdgovoriIzbriši
  5. A ja ti želim da to bude što prije :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Istina :D I potpisujem da je L'Erbolario pravi majstor za mirisne kreme :)

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena