četvrtak, 6. veljače 2014.

*New in No.1*

I napokon je tu! Prvi New in članak u 2014. godini i prvi nakon duže vremena. Uspjela sam uhvatiti zadnje zrake sunca da konačno uslikam novitete. Spominjala sam kako ću nastojati što razumnije kupovati u ovoj godini, ali ipak nisam uspjela odoliti nekim proizvodima, iako mi, realno, nisu bili potrebni. Žensko :-D


Nakon što sam potrošila neznam ni sama koje pakiranje Kérastase Bain De Force i Ciment Anti-Usure, odlučila sam isprobati neke druge Kérastase proizvode za njegu. Elixir Ultime Bain Huile Lavante sam željela dugo, dugo, kao i ostatak linije. Za početak sam ipak uzela samo njega i jako sam zadovoljna - recenzija uskoro. Kérastase Lait Vital je lagani regenerator namijenjen normalnoj do blago suhoj kosi. Neću puno pisati o njemu jer već imam napisanu recenziju, ostalo mi je još samo poslikati proizvod. Stay tuned :-P


YSL Touche Éclat je moj najnoviji HG proizvod, a recenziju sam već objavila - klik. Ukratko, ne prođe dan, a da ga ne koristim. U trenu osvježi izgled, kremaste je teksture i ne isušuje - za poželjeti! S obzirom na oduševljenje, odlučila sam dati šansu još jednom hvaljlenom YSL proizvodu. Riječ je o Volume Effet Faux Cils maskari koju sam kupila u Kozma za samo 139,90 kn - stoga, požurite ako je želite nabaviti jer joj je cijena duplo jeftinija nego u parfumerijama. Za sada je još uvijek u fazi testiranja.


Eucerin Lip Repair sam kupila jer sam čula dosta pohvala o njemu. Nije loš balzam, lijepo nahrani usne i ne treba ga često nanositi. Sviđa mi se pakiranje u tubici, praktično je kada ste vani. Pupa olovke sam otkrila nedavno (u maminom neseseru) pa sam se počastila jednom - True Lips Lip Liner Smudger Pencil # 05. Sama olovka doslovno klizi po usnama, ne trusi se i ne suši, a nijansa koju imam je skoro pa identična boji mojih usana <3 Shiseido Perfect Rouge ruževi su mi veliko otkriće, također iz maminog nesesera, ne znam kako ih prije nisam primjetila. Planiram napisati dojmove, a nijansa koju vidite na slici je PK 303 Pink Mesa (sad vidim da sam ga zaboravila otvoriti :-( ).


Ljubitelj sam L'Occitane Angelica linije, skoro sve što sam isprobala mi odgovara. Ovaj put sam uzela Angelica Hydration Cream. Mislim da za nijedan proizvod nisam isprobala toliko testera, ne znam šta mi je trebalo toliko dugo da je kupim. I na kraju, tu je Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant, nježni dezodorans predivnog mirisa koji odlično obavlja svoj posao. Definitivni favorit uz Elizabeth Arden Green Tea i Kiehl's.


Što ste vi sve kupovale u zadnje vrijeme? Da požurim s nekom recenzijom?

P.S. Obećajem da ću biti redovitija u pisanju članaka, jednostavno mi se poklopio nedostatak vremena + loše vrijeme za slikanje + učenje + neki privatni problemi. :-)

11 komentara :

  1. Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant moram isprobati :D.

    OdgovoriIzbriši
  2. Bravo za otkrica iz maminog smjera! :D Sve je prekrasno, rekla sam sebi da cu nabaviti YSL touche eclat, mjerkam L'Occitane Andjelika liniju i Clarins. Mislila sam da cu i ja preci na Kerastase ali cini mi se da sam sasvim neocekivano otkrila odlican sampon no necu da brzam sa zakljuccima, Kerastase je svakako u planu - pa kada god :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam ni znala koliko mama skriva dobrih stvarčica. Ona doslovno ima od svakog proizvoda po 1, eventualno 2 ruža, tako da nikad ni ne gledam njenu torbicu. Do nedavno :-D
    Meni je iz Angelica linije odličan gel za umivanje, tonik i maska - probaj nabaviti testere. ;-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj kako divni noviteti. Idem sada na slijedeći članak jer želim isprobati ovaj Kerastase šampon.

    OdgovoriIzbriši
  5. nisam nikad obracala paznju na clarins dezic! koliko kosta? ja sam jako volila njihov par amour toujour ali ga vise nigdi nema :(. inace jako volim clarins.
    meni je l'occitane anđelika koma linija, nista mi ne pase, probala sam kremu, ostavlja neki masnjikavi osjecaj na licu, tonik je srednja zalost, a gel za umivanje dosta isusuje, a ja jos imam masnu kozu. inace super skida sminku i pjeni i ostavi oni skripavi osjecaj na licu.
    o kerastase sam vec pisala samo sam zaboravila nadodati da se mislim uzeti ili ljubicasti eliksir ili ovu novu kremu sto je izisla... :/
    ysl sam imala prvi put pred jedno 7,8 godina i dva puta sam ga ponovila, posli mi je posta nekako suh iako mi je bia ok ali sam bila pronasla jedan estee lauder highlighter koji mi je vise odgovarao tada.
    a svaka cast na maminim tajnama u make up torbici :D! kod moje cu u bilo koje doba dana, noci i u bilo kojem periodu zivota pronaci samo dvije svari, a to su mala plava nivea i moschus uljni parfem <3.

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala :-) Kerastase je vrh!

    OdgovoriIzbriši
  7. Joj, sjećam se tog mirisića. :-( Šteta što ga nema više, bio je super. Dezić sam platila oko 170 kn.
    Meni je linija od anđelike super, jedino nisam nešto oduševljena pilingom, ali ako ga koristim na suhoj koži bude odličan!
    I ja imam želju isprobati ovu novu Elixir kremu, po opisu mi se sviđa.
    Čula sam pohvale za Estee Lauder iluminator, sigurno ću ga jednom isprobati, ali sam trenutno toliko zadovoljna sa YSL da uopće nemam želju. Genijalan je!
    Moschus uljni parfem<3 Godinama ga je i moja mama koristila, uvijek bi joj ga malo ukrala. :-D

    OdgovoriIzbriši
  8. I ja sam velika ljubiteljica Angelika linije <3 YSL Touche Eclat moram probati jer ga svi hvale pa da bas vidim koliko je bolji od jeftinijih verzija.

    OdgovoriIzbriši
  9. Mislim da nećeš faliti sa Touche Eclat ;-) Toliko ga hvalim da sam već sama sebi dosadna

    OdgovoriIzbriši
  10. alittlemakeupobsessed13. veljače 2014. u 01:02

    sve je predivno, ne znam što bih prije izdvojila, možda Kerastase jer ga jao volim <3

    OdgovoriIzbriši
  11. Hvala :-)
    I ja obožavam Kerastase <3

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena