subota, 15. veljače 2014.

Njega tijela - zima 2014.

Jutros sam se uhvatila sređivati ormariće u kupaoni i skužila da imam puno više proizvoda za njegu tijela nego sam mislila. :-/ A kako je napokon izašlo sunce, uspjela sam se natjerati da poslikam sve proizvode za članke koje sam napisala ili ih imam u planu. Krećem sa ovim u kojem ću pokazati što sve trenutačno koristim. Iznenadila sam sa koliko je toga zapravo, meni se uvijek čini da imam manje :-P


Prvi su na redu gelovi za tuširanje. Nije tajna da obožavam Yves Rocher gelove, ali trenutačno ne posjedujem niti jedan JDM, već samo ovaj Cacao & Orange iz blagdanske kolekcije koji mi je poklonila mama. Miriše kao pravi Jaffa keksi, skoro pa jestivo. Tu su i novi Afrodita gelovi: Jojoba Oil - koji miriše po slatkastoj karameli i vaniliji te Green Tea koji sam već prije imala, a miriše po osvježavajućem zelenom čaju. Moram priznati da je Afrodita sa ovim gelovima napravila pun pogodak - mirisni, ne isušuju i cjenovno povoljni, svega nekih 15-ak kuna. A volim i Palmolive gelove koje krase iste kvalitete kao i Afroditine pa tako posjedujem Cherry Blossom i Olive.


Ah, L'Occitane. Ne mogu zamisliti da ostanem bez njihovog famoznog Almond Shower Oil (recenzija). Iako izbjegavam kupnju skupih tuširalica (jer realno, to su samo tušralice) ovoj ne mogu odoljeti. Izvrstan proizvod i za ljeto i za zimu i sva razdoblja između. Jednom kada ga isprobate, teško će te se ikada više suzdržati od kupnje. :-D Almond Shower Scrub koristim jer je L'Occitane povukao svoj piling maslac iz iste linije i to im nikako ne mogu oprostiti. :-( Zašto? Zadovoljna sam njime, ali isto namjeravam tražiti dalje dok ne nađem novi idealni piling. Tu je i jedan minić iz prošlogodišnje božićne kolekcije - Magical Leaves Exfoliating Shower Gel, na koji sam skroz zaboravila. Tek sam ga prije koji dan našla kako stoji u nekom kutku. Meni ovaj gel ima jedan od najljepših mirisa. Tako je osvježavajuć da bih se najradije cijeli dan tuširala u njemu. Sadrži i sitna piling zrnca koja super čiste kožu, a opet nisu agresivna za svakodnevno tuširanje. Na žalost, riječ je o LE izdanju koje više nije dostupno.


Začudila sam se koliko malo imam krema za tijelo - svega 3. L'Erbolario Argan je pri kraju i definitivno ću je opet kupiti (recenzija). Pokazala se odličnom u hladnijim razdobljima. Caudalie Vine Body Butter (recenzija) je također jedna mazalica kojoj se uvijek vjerno vraćam. Obožavam miris svježeg grožđa te osjećaj svilenkaste i glatke kože koji ostaje nakon mazanja. Zadnja mazalica koja se našla u mom ormariću je 3 Rosa, također iz L'Erbolaria, čiju sam recenziju objavila neki dan pa se neću ponavljati.


Najviše od svega volim ulja za njegu kože. A ove zime ne odvajam se od L'Occitane Fleur d'Or & Acacia Luminous Oil (recenzija) koje ne samo da divno njeguje kožu ostavljajući je podatnom i mekom poput svile, nego i prekrasno miriše. Još jedno ulje koje me još ovo ljeto osvojilo svojim mirisom je Yves Rocher Monoï de Tahiti Dry Body Oil (recenzija), a čiju sam kupnju ponovila par puta. Njega najčešće koristim kada me uhvati nostalgija za ljetnim danima. Tu su i dva uljepšavaljuća ulja sa sitnim šljokicama - L'Occitane Fleurs Merveilleuses (recenzija) te Yves Rocher Monoï de Tahiti Precious Dry Oil (recenzija), a oba su genijalna za ljeto. Iako mi se više sviđaju šljokice u L'Occitane ulju jer su sitnije i ljepše svjetlucaju, Yves Rocher ulje mi ima bolji miris. :-)


Clarins je jedan od brandova koje obožavam. Njihovo Huile Anti-Eau me doslovno spašava nakon cjelodnevnog stajanja na nogama, a miriše fantastično. Riječ je o ulju za tijelo sa 100% čistim biljnim ekstraktima žutike, iglice i mažurana koje eliminira toksine iz tijela, oblikuje ga i smanjuje tvrdokorne naslage. Lješnjakovo ulje sprečava dehidraciju i ostavlja kožu podatnom i mekom. High Definition Body Lift volim jer hladi kožu i čini je zategnutijom. Na slici možete vidjeti i mali masažer za tijelo iz L'Occitanea koji koristim u kombinaciji sa ova dva čuda, a rezultati su izvrsni!


Na zadnjoj slici se nalazi vjerojatno najbolja krema za ruke ikad izumljena - L'Occitane Shea Butter Hand Cream (recenzija) te krema za stopala iz iste linije kojom i nisam toliko oduševljena s obzirom na cijenu. :-/ Clarins roll on koristim zadnjih nekoliko tjedana i maksimalno sam zadovoljna s njim. Voljela bih da Clarins izbaci još koji proizvod takvog mirisa (npr.kremu za tijelo) jer je predivan! Caudalie krema za ruke je sasvim solidna kada vani nisu niske temperature jer se brzo upija i lijepo nahrani kožu. Nije kao L'Occitane, ali za brzinsku njegu i više nego dobra. Trebam li spominjati da ima isti miris kao i Vine Body Butter koji obožavam? Dior Crème Abricot (recenzija) je moje No.1 prošlogodišnje otkriće i proizvod koji moram imati uz sebe. Uvijek.


I napokon smo došli do kraja, nadam se da vas nisam previše upilala. :-) Što vi sve koristite za njegu tijela? Jeste li hrčak ili kupujete samo osnovne proizvode koji vam trebaju?

18 komentara :

  1. Jao, sve volim! <3 Eh, znas da volim L'Occitane i jos volim Yves Rocher kao i Palmolive te Afrodita tusiralice. Od povoljnijih su jedne od boljih. Takodjer od mazalica, ti imas to zlatno ulje od L'Occitanea koje sam umalo kupila ali na kraju je novac otisao na L'Occitane carobno ulje sa karite puterom. Oba su divna, nema dalje. Meni su najdraze kreme za ruke L'Occitane kao i tebi + Burt's Bees za navecer i ekstremnu suhocu. Eh, ostalo mi je da isprobam Creme Abricot i Clarins. Odlican post, bas mi se dopada :**

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasnih se stvari u tvojoj kupaonici našlo ;).

    OdgovoriIzbriši
  3. Da znaš samo koliko me privlači L'Occitane karite ulje, joooj. Ali, moraš isprobati i Almond Supple Skin Oil - to je nešto predivno <3 Vidjela sam da izbacuju sad u travnju novo ulje u Badem liniji - Tonic Body Oil. Burt's Bees kreme za ruke ću sigurno jednom isprobati. Sa Creme Abricot i Clarins nećeš pogriješiti. ;-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Mene nisi uplašila :D I ja cijelo vrijeme grintam kako sam lijena s mazanjem, a kada krenem sređivati ormariće shvatim da imam previše stvari za tijelo :)
    Obožavam Afroditin Jojoba oil gel za tuširanje, L'Occitane almond oil za tuširanje, L'Erbolario Arganovu kremu, YR tuširalice... Imamo puno istih proizvoda koje volimo :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj kako divan post, draga! Tuširalice dijelimo iako ja preferiram Acai bobice pored zelenog čaja, a Afroditina tuširalica s jojobom me oduševila! S L'Erbolario Argan linijom me jako privlačiš, ne želim popustiti i kupiti :D

    OdgovoriIzbriši
  6. alittlemakeupobsessed18. veljače 2014. u 00:39

    nisi upilala, bio je užitak gledati tvoju kolekciju <3
    užasan sam hrčak i zato sam si sad nametnula zabranu kupovanja dok ne potrošim dobar dio svega. nadam se da ću uspjeti u tome :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Imam YR gel za tuširanje s narančom i kakaom :) Imaš divnih stvari, ali najviše ti zavidim na YR Monoi svjetlucavom ulju. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Iskrena da ti budem, koristimo sve identično, osim Lerobalrio krema koje se spremam nabaviti. Sve tuširalice i mazalice koje imaš, imam i ja. Nedavno sam si kupila novi ormarić i toliko sam sretna da ti ne mogu opisati. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni se Acai Berry ne sviđa :-( Ali su mi zato super Blueberry i Red Grapes, super mirišu. Ja sam sigurna da ćeš nabaviti Argan kad-tad :-D

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja sam isto stavila veto na kupovinu proizvoda za tijelo do daljnjeg. :-P Šteta mi je da se gomila, a ne uspijem se u svemu pošteno izguštat.

    OdgovoriIzbriši
  11. Po običaju nam se sviđaju isti proizvodi :-)

    OdgovoriIzbriši
  12. Monoi ulje imaš još uvijek za kupiti u njihovom web shopu ;-)

    OdgovoriIzbriši
  13. Nadam se da ćeš nas počastiti slikama novog ormarića :-)

    OdgovoriIzbriši
  14. Ja isto trošim sporije, možda jer se ne trackam svaki dan. Ne želim naviknuti kožu na kreme, neka malo i odmara :-)

    OdgovoriIzbriši
  15. Ajoj koje divote, puno toga imam kaona primjer nezamjenjivu Loccitane badem liniju a puno toga sam probala. Jedino mi Caudalie nije nešto, nešto me u mirisu smeta.

    OdgovoriIzbriši
  16. Hvala :-)
    Ajme ja bih se najradije kupala u Caudalie mirisu (da postoji), obožavam ga.

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena