četvrtak, 20. ožujka 2014.

Lancôme Miracle Air de Teint #02 Lys Rose

Lancôme Miracle Air de Teint je najnovija tekuća podloga iz Lancômea koja obećava matiranje i prekrivanje nepravilnosti. Dok većinu podloga čini voda, ulje i izrazito gusti, kompaktni sastojci, formula Miracle Air de Teint objedinjuje potpuno novu generaciju sastojaka - smjesu hlapivih i poluhlapivih ulja te 'čudotvornih čestica' sastavljenih od 90% zraka. 

Lancome Air De Teint

Čim sam vidjela reklamu za ovaj puder, znala sam da ću ga morati isprobati. Tko bi odolio njegovom predivnom pakiranju? Fan sam originalnog Lancôme Miracle pudera, no ovaj me još više oduševio. U nastavku pročitajte zašto :-)

Lancôme Miracle Air de Teint dolazi u težoj bočici izrađenoj od mutnog stakla sa pipetom koja olakšava doziranje pudera. Primjećujem trend pakranja sa pipetom koji je započeo Giorgio Armani sa svojim Maestro Foundation. Osobno mi je neodoljivo te preslatko izgleda na mojoj kozmetičkoj polici.<3 Količina iznosi 30 ml, a sadrži i SPF 15. Kod nas se može kupiti u 9 nijansi.

Lancome Air De Teint

Lancome Air De Teint

Tekstura je izrazito vodenasta i zbog toga mi ga je najlakše i najdraže nanositi prstima. Prilikom nanošenja tekuća podloga se pretvara u puder, a ten postaje matiran. Potrebno je nekih 10-ak minuta dok se u potpunost stopi s kožom, ali nakon toga ten djeluje nevjerojatno glatko i ujednačeno. Moram priznati da sam bila pomalo skeptična oko prekrivanja zbog ultra lagane teksture, no ovaj me puder pozitivno iznenadio. Da, prekrivanje je lagano (kakvo i preferiram za dan), ali istodobno uspješno prekriva crvenilo na licu i manje nepravilnosti. Na meni izgleda kao da nemam nikakvu podlogu, a i sam osjećaj na licu je takav. Ovo čudo je definitivno nešto najlaganije što sam stavila na kožu.
Mana je što može naglasiti perutave djelove lica, stoga ga prvo isprobajte u parfumeriji ukoliko imate suhu kožu. No, za masno i mješovitokošce je genijalan!

Lancome Air De Teint

Postojanost je izvrsna! Kod mene je zadnjih dana nenormalno vruće (ljeto, weeee) i nisam mogla odoljeti kavicama na suncu. Ovaj puder je izdržao cijeli dan na suncu i duge šetnje bez popravljanja. Tek je pred kraj dana malo nestao sa T-zone, ali ništa strašno. Mislim da sam u Air de Teint pronašla svoj idealni puder i definitivno vam preporučam da ga isprobate.

Lancome Air De Teint

Lancome Air De Teint
Swatch nijanse #02 Lys Rose

Cijena Lancôme Miracle Air de Teint iznosi 350 kn u parfumerijama.

Sastojci: Cyclohexasiloxane, Dimethicone, Isododecane, Alcohol Denat, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Phenyl Trimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, PEG-10 Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Rosa Canina Fruit Oil, Tin Oxide, Aqua/Water, Ruscus Aculeatus Extract/Ruscus Aculeatus Root Extract, Silica Silylate, Aluminium Hydroxide, Magnesium Silicate, Disodium Stearoyl Glutamate, Propylene Carbonate, Synthetic Fluorphlogopite, Tocopheryl Acetate, Parfum/Fragrance, Linalool, Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal 


Jeste li isprobale ovaj novitet? Koju tekuću podlogu trenutačno koristite?

4 komentara :

  1. O pa da, i mislila sam da mi treba ;).

    OdgovoriIzbriši
  2. Isprobaj ga, mislim da bi tebi mogao odgovarati. Na prvu djeluje prerijedak i kao da će slabo prekrivati, ali kada se stopi s kožom skroz druga priča. Ja sam stvarno maksimalno zadovoljna njime :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jedva sam čekala neku recenziju ovog pudera. Ok nagovorila si me :D Inače volim Lancome pudere, sad dolazi i ova prinova k meni, nadam se samo dasu nijanse kao kod Teint Idole.

    OdgovoriIzbriši
  4. Uh, nisam sigurna da su ti nijanse iste kao kod Teint Idole. Ja sam ih uspoređivala sa običnim Teint Miracle i bilo je razlika. Ali tko zna...treba vidjeti :-D

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena