petak, 9. svibnja 2014.

Alpha-H Daily Essential Moisturiser SPF 50+

U prošlom sam vam članku predstavila prvi Alpha-H proizvod koji me oduševio - Micro Cleanse piling, a danas vam donosim recenziju jedne odlične kremice za koju znam da će  postati obavezna u mom neseseru.

Alpha-H Daily Essential Moisturiser SPF 50+

Alpha-H Daily Essential Moisturiser obećava vodootpornu zaštitu pružajući SPF 50 bez osjećaja težine na koži. Namijenjena je svim tipovima kože, čak i mješovitoj/masnoj.

Kao i većina Alpha-H proizvoda i ova krema dolazi u jednostavnoj bijeloj ambalaži, bez previše detalja. Veliki plus je pumpica kojom se proizvod lako dozira, a koja je u početku bila zaštićena malim silikonskim čepićem tako da ste sigurni da nije korištena. Količina iznosi 50 ml što će mi, prema nekoj slobodnoj procjeni, biti dostatno za nekoliko mjeseci svakodnevnog korištenja.

Alpha-H Daily Essential Moisturiser SPF 50+

O tome koliko je važno koristiti dobru zaštitu neću posebno pisati jer vjerujem da ste sve i više nego dobro upoznate sa time. ;-)

Ima blagi nenametljivi miris, rekla bih tipični miris koji imaju kreme sa SPF-om. On je stvarno lagan i jedva se osjeti te brzo ispari. Tekstura kreme je ono što me ugodno iznenadilo. Naime, obično imam problem sa pronalaženjem kreme sa SPF-om koja mi neće biti preteška na licu i koja mi neće izazvati nered niti ju dodatno mastiti. Do sada sam jedino imala sreće sa Lancaster Sun Velvet Beauty Cream SPF 30, no ova joj je postala dobra konkurencija. :-D

Alpha-H Daily Essential Moisturiser SPF 50+

Da se vratim na teksturu - bijela srednje gusta krema koja se lako razmazuje i upija. Po nanošenju se lice sjaji, ali dam joj nekih 10-ak minuta da se u potpunosti upije, a nakon toga moja koža djeluje kao da nemam kremu. Lagano matirana, bez suvišnog sjaja te je odlična i kao podloga za tekući puder. Koristim je svakodnevno već skoro 2 mjeseca i moram reći da joj nisam našla nijednu manu. Nije mi uzrokovala začepljenje pora i odlično štiti od sunca. Provodila sam dosta vremena po kavicama i šetnjama za vrijeme sunčanih dana i tu sam se uvjerila koliko dobro štiti.
Rekla bih da je ovo idealna krema za svaki tip kože, lagana i hidratantna i nimalo teška. Ukoliko imate sušu kožu možete je koristiti nakon uobičajene njege.

Alpha-H Daily Essential Moisturiser SPF 50+

Cijena iznosi 27 £, a možete je kupiti preko svih on line stranica koje drže Alpha-H (Lookfantastic, HqHair, Bath & Unwind).

Sastav: Aqua, Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cera Aklba, Benzophenone-3, Paraffinium Liquidium, Silica, Isopropyl Myristate, Octocrylene, PEG-15 Cocamine, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, PEG-40 Stearate, Hydrolxyethylcellulose, Carbomer, Triethnolamine, Methylparaben, Propylparaben, Tocopherol, Aloe Barbadensis Leaf Juice.

11 komentara :

  1. alittlemakeupobsessed9. svibnja 2014. u 20:15

    jao slike su ti divne <3
    a i kremica zvuči zanimljivo jako :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovu recenziju sam čekala:) Dvoumim se između ove i LRP-a. Čini mi se da je LRP možda laganiji :| Jooj da su barem manja pakiranja pa da mogu obe uzeti:D
    Slike su predivne, ali prva je baš baš predivna <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Bravo, slazem se - Lancaster i Alpha-H su apsolutno savrseni u ulozi SPFa :) I naravno, pridruzujem se komplimentima za slike - jos jace su mi potakle nostalgiju za ljetom :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala :-)
    Da, krema je svakako vrijedna isprobavanja. Mene je totalno oduševila, općenito me Alpha-H kao brand privlači da sve živo isprobam :-D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ne znam na koju LRP misliš :-/
    Ja sam prošle godine koristila njihov Anthelios Matte Fluid SPF 30 i nikad više! Izazvao mi je tonu komedona na licu, teško se razmazivao i koliko god ga ja utrljavala u kožu, ostavljao je bijeli trag :-( Užas jedan!
    Ali opet, svačija je koža drugačija, možda tebi bude odgovarao :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Lancaster i Alpha-H <3 Obe su mi kremica famozne, Lancaster više za plažu jer se koža malo sjaji od nje, a Alpha-H za po gradu (i plažu)

    Hvala na komentaru za slike, slikano je prošli mjesec na Pelješcu :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Anthelios ultra light fluid SPF 50. Nemam problema s ostalim LRP kremicama pa se nadam da će bit ok :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Uh, ja se općenito nikako nisam našla sa LRP kremama za lice :-(

    Ali mi je zato izvrstan njihov Lipikar Baume balzam za tijelo, najbolja mazalica za suhu kožu.

    OdgovoriIzbriši
  9. Neznam, kada vidim taj 50 faktor nije mi drag. Za mene je previsok taj faktor jer ipak želim malo potamniti.. Ja se držim između 20 - 30 .. :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja sam isto prije zazirala od visokih faktora, ali kako koristim proizvode sa kiselinama, bitno mi je zaštititi kožu maksimalno. Može se potamniti i sa SPF 50 ;-) Samo malo manje...

    OdgovoriIzbriši
  11. Anchiii, daj čekiraj e-mail! ;)))

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena