utorak, 30. prosinca 2014.

***Xmas haul***

Zadnjih nekoliko mjeseci nisam bila redovita u pisanju bloga i iako mi je često bio na pameti, jednostavno nisam imala vremena koliko sam htjela da mu se posvetim. Stoga ću se potruditi popraviti u idućoj. :-) A u posljednjem članku u 2014. godini ću vam pokazati blagdansku kupovinu, a vi mi u recenzijama napišite za koji biste proizvod željeli recenziju. 

Prvi na redu su proizvodi za njegu lica. Paula's Choice BHA eksfolianti su mi preporodili kožu od kada ih koristim, vidljivo je čišća i ujednačenija. Prilikom naručivanja sam zabunom kupila dva identična (samo u različitoj ambalaži), a čim se potroše ove dvije mini bočice, naručujem veliko pakiranje. Kiehl's Midnight Recovery Concentrate je jedan od proizvoda koji sam silno željela imati i napokon je moj! Koristim ga nekih mjesec dana i jedva čekam podijeliti dojmove sa vama.


Sljedeća je na redu dekorativa. YSL Fusion Ink Foundation me naprosto oduševio. Za dan preferiram lagane teksture pudera koji neće začepiti pore, a ovaj me oduševio čak i više od Lancome Air De Teint koji sam koristila do nedavno. Recenzija će ići kroz koji dan.  Kako sam u potrazi za dobrim matirajućim puderom naišla na dobre recenzije Guerlain Les Voilettes Translucent Compact Powder, odlučila sam mu dati šansu. Veselim se isprobavanju i nadam se da neće razočarati. 


Urban Deacy Naked2 Basics je preslatka mala paleta sjenila neutralnih nijansi koju, od kada mi je stigla, koristim gotovo svakodnevno. Shiseido Perfect Rouge Pink Mesa je mom omiljeni ruž za jesensko i zimsko razdoblje, a kako mi je stari nedavno pao pod i puknuo, ponovila sam kupnju jer ne želim biti bez njega. Estee Lauder malo sjajilo sam dobila na poklon uz kupnju.


Kerastase Powder Bluff je šampon za suho pranje kose. Moram biti iskrena i reći da sam očekivala bolji rezultat. Hm, i nisam nešto zadovoljna, ne znam :-/ Ali zato je Ciment Thermique najbolji Kerastase proizvod ikad pa sam ponovila i njegovu kupnju. Sada dolazi u novoj ambalaži, no sama formula proizvoda je ostala nepromjenjena.


Lush Happy Christmas poklon paket sam dobila na poklon od momka za Božić. Uvijek sam htjela dobiti neki božićni poklon iz Lush-a, a Happy Christmas je baš po mom guštu. Paket sadrži Rub Rub Rub, piling za tuširanje divng mirisa trešnjinog cvijeta, So White gel za tuširanje koji miriše po jabukama, kao i Lusheva kugla za kupanje istog imena, Santa's Lip Scrub piling za usne mirisa i okusa Coca Cole (obožavam njihove pilinge) i Baked Alaska sapun intenzivnog citrusnog mirisa. Uz to, unutra se nalazi i Million Dollar Moisturiser (SPF30) u mini verziji od 10 grama. Sve to je zapakirano u predivnu ljubičastu kutiju sa šljokastim poklopcem koju ću sigurno iskoristiti i kasnije.


U blagdansko vrijeme parfumerije su pune raznih mirisnih setova, a meni se najviše svidio Armani Si gift set. Ionako sam planirala kupiti ovaj miris, no kada sam vidjela da je paket cijenovno čak povoljniji od samog mirisa (50 ml), nije bilo dvojbe.


Lush Whipstick je moj najdraži balzam za usne, mirisa čokolade i naranče, a Brightside Bubble Bar pjenušava kupka miriše skoro kao Cedevita od naranče. Jedva čekam isprobati!


To je to. :-) Nadam se da ću u 2015. biti češće pisati članke, a vama želim da se lijepo zabavite te sve najbolje u Novoj godini!

5 komentara :

  1. Joooj i kod mene je slično, pred kraj godine mi se svašta počelo događati i počela sam zabušavati s postovima, ali nova godina je prava prilika za reorganizaciju i preslagivanje prioriteta! :D Vjerujem da ćemo obje biti redovitije :) Divni su ti noviteti, a najviše me zanima YSL puder i Kiehls čudo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Slažem se s tobom :-) Pisanje bloga me veseli i nadam se da ću biti redovitija, a isto želim i tebi.
    YSL puder ću recenzirati kroz koji dan, a za Kiehl's serum ću pričekati još nekih mjesec dana da ga pošteno istestiram, iako sam već sada prezadovoljna njime ;-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kiehl's Midnight Recovery Concentrate sam davno dobila i proslijedila. sad mi je baš žao a radujem se čitanju tvojih dojmova. Inače, zaboljele su me oči od ljepota u ovom postu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. I meni je žao što si ga proslijedila, možda da mu još jednom daš šansu? I hvala :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. i mene zanima ovaj Kiehl's Midnight Recovery Concentrate, možeš li mi reći s koje stranice si ga naručila?

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena