petak, 28. prosinca 2012.

Holiday Nails

Ako postoji doba godine kada bi ste trebali nositi šljokice i shimmer na noktima onda je to definitivo sada, u doba blagdana. Predstavljam vam moje najdraže lakove koje sam i ove sezone nosila na blagdanskim partyima. :-)
OPI Metallic 4 Life - Iz Nicki Minaj kolekcije. Meni ovaj lak izgleda kao rock koncert na noktima. LOL. Tona srebrnog glittera u crnoj bazi. Kada sam ga prvi put koristila, iznenadila me količina šljokica koja ostaje sa samo jednim slojem. Ipak, da bi crna boja potpuno došla do izražaja potrebna su 3 sloja.

OPI Show It & Glow It - Burlesque kolekcija. Ovaj lak je jedan od mojih omiljenih, iako kratko traje na noktima, tj. brzo se guli. Predivna boja fuksije sa srebrnim, zelenim, zlatnim i crvenim šljokicama. Sa njim definitivno dobijete wow efekt. Nema tko ga ne komentira kada ga nosim.

OPI Spark De Triompe - Lak je dio Serena Williams Glam Slam seta (skupa sa White Shatterom) svjetlucavih srebrnkastih i svijetlo zlatnih šljokica različite veličine u prozirnoj bazi. Dovoljna su 2 sloja za potpunu pokrivnost. Iako izvrsno izgleda i preko nekog drugog laka, najdraže mi ga je nositi samostalno.

OPI Goldeneye - Mislim da je ovo must have iz James Bond kolekcije (ovogodišnja blagdanska). Divna shimmer nijansa starog zlata koja prekrasno svjetluca. Potrebna su 3 sloja da boja dođe do izražaja. 

Za mene je kod nošenja ovakvih lakova obavezan top coat (moj najdraži Seche Vite) da bi  boje dobile stakleni sjaj te da im produlji trajnost. Iako je većina ovh lakova iz starijih OPI kolekcija, izuzev Goldeneye, još uvijek su svi dostupni na eBay-u.

4 komentara :

  1. Odlične su mi prve dvije nijanse! Jel imaš za preporučiti nekog sellera na Ebayu? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nekako najčešće naručujem od beautyzone2007, nisam nikada imala problema s njom, lakovi brzo stižu i mislim da je među najpovoljnijim sellerima.

      Izbriši
  2. I još nešto, prijateljski savjet :) Molim te isključi provjeru riječi :)

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena