petak, 28. prosinca 2012.

L'Occitane uljepšavajuće ulje

L'Occitane nas je i ove godine u svojoj Čarobnoj blagdanskoj ponudi iznenadio dvjema kolekcijama:
Čudesni cvjetovi - Zavodljivi i raskošni Čudesni cvjetovi je kolekcija koja poput čarolije spaja iskričave, sočne note crvenog voća s profinjenim cvjetnim mirisom. Stvoren za nježne i strastvene žene, odvest će vas u mirisnu postelju satkanu od latica ruža i božura. U kolekciji se nalaze toaletna vodica, EDT Intense, krema za tijelo, uljepšavajuće ulje za tijelo i kosu, gel za tuširanje i toaletni sapun.

Čarobni listovi - Osvježavajuća i slasna kolekcija Čarobni listovi idealna je i za nju i za njega. Njen jedinstveni, šarmantan miris dočarava blagdanski provansalski vijenac mirisnih listova, obogaćen čarobnim notama citronovca i citrusa te profinjenom mekoćom vanilije s lješnjacima. U kolekciji se nalazi EDT (10 ml), piling gel za tuširanje, mlijeko za tijelo, krema za ruke i toaletni sapun.

Obožavam svjetlucave proizvode za tijelo, tako da me je najviše privuklo ulje iz kolekcije Čudesni cvjetovi. Iako, moram priznati, više mi se sviđa miris Čarobnih listova, tako da si možda priuštim i neki proizvod iz te kolekcije.

Uljepšavajuće ulje njeguje i uljepšava vašu kožu i kosu, obavijajući ih profinjenim čarobnim mirisom ruže, božura i crvenih bobica. Ulje hrani i daje sjaj, a sitne zlatne čestice čine kožu trenutno blistavom i lijepom.
L'Occitane uljepšavajuće ulje
Već me samo pakiranje privuklo kod ovog proizvoda. Pakirano je u staklenu ambalažu koja mu daje vintage izgled, a o tome kako lijepo izgleda na kozmetičkom stoliću ne trebam ni govoriti. Sviđa mi se što nije u plastičnom pakiranju jer ovako izgleda luksuznije. Količina iznosi 75 ml. Još jedan plus je uski otvor zbog kojega se neće dogoditi da pobjegne velika količina ulja.

Ovo je suho ulje, što znači da nije masno i ne treba mu dugo da se upije. S obzirom da sadrži sitne šljokice, prije uporabe ga je potrebno dobro promućkati. 
Miriše nježno, po crvenom voću i laticama cvijeća. Osobno mi i nije najljepši miris kojeg sam pomirisala, međutim, lagan je i brzo ispari, u roku nekih 15-ak minuta. To mi se sviđa, jer se na taj način ne "sudara" sa parfemom kojeg nosim. Prije sam koristila NUXE zlatno suho ulje koje mi je odgovaralo po svemu, osim po intenzivnom biljnom mirisu, zbog čega sam ga prosljedila.
L'Occitane uljepšavajuće ulje
Ulje na koži ostavlja predivne sitne zlatne svjetlucave šljokice. Posebno dobro izgleda na dnevnom svjetlu, njegova ljepota najviše dolazi do izražaja upravo tada. Šljokice su jako sitne, ostavljaju decentan svjetlucavi izgled na koži i dugo se zadržavaju. Super za one koji ne žele izgledati kao disko kugle. Kako je ovo višenamjenski proizvod može se koristiti i na kosi.
Oduševljena sam ovim uljem i preporučam ga svima, posebno onima kojima nije odgovarao miris NUXE ulja. Požurite, jer je riječ o limitiranoj kolekciji!

Trenutno u L'Occitane ponudi možete kupiti i poklon pakete, a jedan od njih je i ovaj koji je snižen na 339,70 kn.

Cijena ulja van paketa iznosi 223,20 kn.

2 komentara :

  1. Svakako namjeravam kupiti to ulje istog trena kad uđemo u 2013.godinu :D, a moja preporuka je piling gel za tuširanje Čarobni listovi- oduševio me čarobnim mirisom citronovca i vanilije s lješnjacima.

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, i mene je oduševio miris kolekcije Čarobni listovi, baš je poseban. Isto si namjeravam kupiti taj piling gel. :-)

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena