srijeda, 12. prosinca 2012.

LRP Lipikar Baume AP

Balzam za tijelo koji vraća lipide, protiv iritacija i svrbeži. Trenutno umiruje kožu i prekida ciklus svrbeža da sačuva dugotrajan osjećaj ugode na koži. La Roche-Posay Lipikar balzam AP za tijelo je bez mirisa, bez parabena, obnavlja lipide, specijalno formuliran za izrazito suhu, nadraženu kožu koja svrbi. Izrazita suhoća. Za kožu sklonu iritaciji i svrbežu.
Baby Laroche Posay
Prošli mjesec sam na preporuku kupila La Roche Posay Lipikar Baume AP i nisam se prevarila. Ovo je jedan od najboljih i najučinkovitijih proizvoda za njegu tijela zimi koji sam ikada isprobala.

Balzam dolazi u jednostavnoj bijeloj ambalaži sa pumpicom količine 400 ml za koju sam sigurna da će mi trajati cijelu zimu, ako ne i duže. Može ga se nabaviti i u tubici od 200 ml.

Tekstura je malo gušća, nešto izmađu balzama i losiona. S obzorom na sastojke poput karite maslaca - 20% i ulja kanole bogatog Omegom 3 i 6, odmah po nanošenju osjeti se njegovo umirujuće djelovanje (idealno nakon depilacije).
Baby Laroche Posay swatch
Ne mogu opisati kako dobro njeguje kožu, umiruje iritacije i dubinski je hrani. Od kada ga koristim koža tijela mi je puno mekša na dodir, baršunasta i elastičnija. Kako je gušći od ostalih proizvoda koje koristim, bojala sam se da će mu trebati dosta da se upije, što mrzim i ne da mi se zimi čekati da se proizvod upije da se mogu obući. Istina, treba mu malo duže, ali nije nimalo mastan. Još jedna pozitivna stvar je što nema nikakav miris.

S obzirom da je bez parabena, mirisa i 100% hipoalergenski mogu ga koristiti i mala djeca i bebe.
Baby Laroche Posay
Cijena za 400 ml iznosi okvirno 160 kn, a možete ga kupiti u svim ljekarnama koje drže La Roche Posay proizvode.

0 komentara :

Objavi komentar

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena