petak, 11. siječnja 2013.

Kérastase Fibre Architecte

Laboratoriji Avancée Recherche i Kérastase određuju različite stupnjeve oštećenja vlakna kose. Rezultat istraživanja jest kompleks Ciment-Cylane 3, jedinstvena kombinaciju 3 ekskluzivna i obnavljajuća sastojka - Intra Clyanetm, Pro keratin i Ceramidi - namijenjenih za strukturu, punoću i koheziju kose. Ovaj novi kompleks obnavlja i učvršćuje vlakno kose te zatvara ispucale vrhove.
Kérastase Resistance Fibre Architecteobnavljajući serum dio je Architecte linije, koja još sadrži šampon i masku za kosu. Masku sam također imala i potrošila i bila sam vrlo zadovoljna s njom. A serum? Serum je jedan od mojih omiljenih proizvoda za kosu, koristim ga nešto manje od godine i vrijedan je svake lipe. Općenito mi Resistance linija najbolje odgovara pa je tako slučaj i sa serumom.

Fibre Architecte dolazi u bočici sa pumpicom od 30 ml. Na slici se vidi da je napravljen od dvije faze - zelene i bijele. Kod pritiska na pumpicu potrebno je pripaziti da se ravnomjerno pritisne kako bi dobili jednaku količinu oba dijela seruma. U početku miriše dosta intenzivno, ali nakon par minuta prelazi u ugodniji, nježniji miris. Ne znam s čim bih ga usporedila, ali recimo da je cvjetno-breskvasti. Dugo se zadržava u kosi, što se ne mora svima svidjeti.
Kérastase Fibre Architecte
Tekstura je gelasta - jedan dio seruma je proziran, a drugi zelenkast. Ovaj proizvod se koristi na suhoj kosi, za razliku od Ciment Thermique, koji ide na vlažnu. Također se aktivira toplinom. Ja ga koristim nakon feniranja na ravno - pritisnem 2-3 puta pumpicu, malo ga zagrijem među dlanovima kako bi se obje faze stoplile i nanesem ga na kosu od razine brade do vrhova. Nakon toga još jednom prođem po kosi sa četkom i fenom ili peglom.

Rezultati su i više nego vidljivi! Kosa je mekana, svilenkasto glatka, sjajna i lakše se raščešljava. Dugotrajnom primjenom smanjuje se lomljenje kose, ispucali vrhovi se skoro pa ni ne pojavljuju, a suhi dijelovi kose su zaglađeni.
Još jedan plus je što drži frizuru točno onakvom kako sam je oblikovala, najčešće ravnom. To se najbolje primjećuje za vrijeme kiše i vlage u zraku. Nema više neposlušne kose i uvijenih vrhova. Tople preporuke!

Cijena proizvoda iznosi oko 250 kn (i kod nas i na netu).

0 komentara :

Objavi komentar

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena