četvrtak, 3. siječnja 2013.

Yankee Candle Christmas Eve

A sada jedan post koji je trebao biti objavljen ranije, ali su me stisnule obveze. :-( 
Znate ono kada osjetite neki poznati miris, a on vas odmah vrati u djetinjstvo, vrijeme blagdana i druženja sa dragim ljudima? E, pa upravo tako miriše Yankee Candle Christmas Eve svijeća. Dio je božićne kolekcije koja sadrži još nekoliko mirisa. Iako su praznici sada već iza nas i dalje ću nastaviti koristiti ovu svijeću, kao i Christmas Cookie.
Yankee Candle Christmas Eve
Obožavam Yankee svijeće u staklenkama, nekako su mi ljepše od onih u čašama. Zapravo, cijela ambalaža izgleda odlično. Pogledajte samo tu preslatku naljepnicu koja se slaže sa crvenom bojom svijeće! Također se izvrsno uklopila sa svim božićnim dekoracijama u mojoj sobi. 
Christmas Eve miriše po ušećerenim šljivama i kandiranom voću. Može se osjetiti i mrvica vanilije. Miris svijeće me strašno podsjeća na neke slatkiše iz djetinjstva. Svi sastojci su izvrsno ukomponirani i daju mirisu neku određenu dozu topline. Osjeti se intenzivno u cijeloj prostoriji, a zadržava se i dugo nakon gašenja svijeće. Idealan poklon nekoj dragoj osobi.
U ovoj ću svijeći dugo uživati jer sadrži čak 411 grama. Cijena joj je 155 kn, a vrijeme gorenja 65-90 sati.
I jedna super vijest - trenutno je sav Yankee Candle Božićni asortiman u njihovom dućanu snižen čak 35 %, mislim da je dosta isplativo, pogotovo ako namjeravate kupovati velike svijeće.

0 komentara :

Objavi komentar

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena