četvrtak, 14. veljače 2013.

Caudalie Vinoperfect Enzymatic Peel Mask


Caudalie Vinoperfect Enzymatic Peel Mask
Viniferine titriran na 200 ppm protiv tamnih mrlja i za sjaj tena, enzimi papaje i glikolna kiselina kao kompleks za blagu eksfolijaciju i provitamin B5 i candeia koji umiruju i obnavljaju kožu. Miris galbanuma, kima i mente. 


Volim isprobavati razne maske za lice - za čišćenje, hidrataciju pa sve do onih koje obećavaju blistavost. Caudalie me je s ovom maskom još jednom pozitivno iznenadio! 

Maska je pakirana u tubici od 50 ml. Na prvu me iznenadila njezina tekstura. Očekivala sam da će imati nekakva piling zrnca, no ona je skroz kremasta. Masku nanosim u tankom sloju na cijelo lice, izbjegavajući područje oko očiju. Preporuča ju se držati oko 10-ak minuta, no ja je držim i duže, oko 20 minuta. Primijetila sam da je tada njezin učinak vidljiviji, barem na mojoj koži. Ono što se može dogoditi je da osjetite lagano peckanje, koje je meni čak i ugodno. To je znak da maska djeluje. 



Nakon ispiranja koža izgleda uistinu blistavo! Lice izgleda odmornije, vidi se da je koža ujednačena i glatka. 

Kada korisiti masku? Ja bih preporučila svaki put kada vam lice izgleda umorno, neujednačeno ili jednostavno kada želite zablistati prije važnog večernjeg izlaska. Cijena maske je 208,00 kn i može se kupiti u svim ljekarnama koje drže Caudalie.

4 komentara :

  1. I meni je super ta maska :)
    Slobodno je drži i duže ako možeš. Meni najbolje rezultate daje kad mi stoji na licu po sat vremena. Peckanje osjetim samo u prvih nekoliko minuta, a poslije se skroz smiri.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tnx na savjetu. :-) Probati ću je držati oko sat vremena. Također peckanje osjetim samo prvih par minuta, zatim nestane.

    OdgovoriIzbriši
  3. Obožavam Caudalie. I ovo je sigurno nešto na što ću obratiti pažnju. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Također obožavam njihove proizvode. Većinom sam zadovoljna, osim Pulpe Vitaminee linijom za lice, izbacili su mi prištići od nje i nije mi bila dovoljno hidratantna. Ova maska je super.

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena