srijeda, 6. veljače 2013.

L'Occitane medena njega

L'Occitane medena njega
Shea Honey Foaming GelRazmazite svoja osjetila nježnom njegujućom formulom koja sadrži omekšavajući karite maslac i ublažavajuće ekstrakte meda. Izvorna tekstura se u dodiru s vodom pretvara u raskošnu kremastu pjenu koja nježno čisti kožu i pruža joj profinjen miris slasnog meda.

Prošli mjesec L'Occitane je izbacio novu limitiranu kolekciju - Karite i Med. Sastoji se od Karite maslaca s medom, Raskošne kreme za tijelo, Karite kreme za ruke s medom te Pjenušavog gela za tuširanje. S obzirom da imam stvarno dosta proizvoda za njegu tijela, odlučila sam se za gel.
Sigurna sam da je ovo do sada najslađe L'Occitane pakiranje - na maloga medu i pčelice koje lete oko njega. Ne znam tko mu ne bi odolio. :-)
Shea Honey Foaming Gel
Gel bojom podsjeća na pravi med! Sadrži 250 ml proizvoda. Miris je u bočici intenzivan i mislila sam se hoću li ga kupiti. Međutim, za vrijeme tuširanja postaje nježniji, pravi medeni užitak. Oduševilo me što se dugo zadržava na koži. Sviđa mi se i što ne isušuje kožu, već naprotiv - nakon tuširanja, ona je meka i podatna. Preporuke svima koji vole L'Occitane. I padaju na preslatko pakiranje. :-D
Cijena gela za tuširanje iznosi 115, 40 kn.

Gentle Cream Honey - Raskošna hidratantna njegujuća formula obogaćena omekšavajućim i umirujućim ekstraktom meda iz Provanse primjerena je za njegu lica, tijela i ruku svih članova obitelji. Lagana kremasta tekstura brzo prodire u kožu pružajući joj trenutnu hidrataciju i čineći je svilenkasto mekom. Hipoalergena, dermatološki testirana formula, primjerena je za sve tipove kože, čak i osjetljivu.

Kremica dolazi u dvije verzije - Med i Mlijeko i dio je Bonne Mère linije. U Provansi često se može čuti »Oh Bonne Mère!«, uzvik koji izražava iznenađenje, olakšanje, radost i trenutke neizmjerne sreće i što je najvažnije – ljubaznost i velikodušnost. 
 Bonne Mère
Ovo je univerzalna krema, namjenjena koži cijeloga tijela, ruku pa čak i lica. Dolazi u tubi od 75 ml koja je stvarno praktična i stane u svaki neseser. Najdraže mi ju je koristiti za ruke. Jako je lagana i koža je brzo upija, ali je i hranjiva. Ipak, ne bih je preporučila za jako suhu kožu. Kožu čini mekšom, glatkom i lagano mirisnom. Miris je nježan, ugodan i pomalo puderast.
Cijena kremice je također 115, 40 kn.

0 komentara :

Objavi komentar

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena