četvrtak, 28. veljače 2013.

Mini L'Occitane i Macadamia kupovina

L'Occitane & Macadamia
Svjetlucavi gel za tuširanje Proljetna trešnja - novitet u L'Occitane asortimanu. Kao i prethodnih godina, izbacili su limitiranu kolekciju sa mirisom trešnjinih cvijetova. Iako mi se miris parfema nije naročito svidio, gel me zainteresirao. Priznajem, bilo je to više zbog izgleda, nego mirisa. Sadrži sitne svjetlucave čestice koje se presijavaju u lila i plavim nijansama. Cijena - 38,50 kn.

Piling gel za tuširanje Čarobni listovi - sadrži nježne piling čestice lješnjakovog oraha, a miriše fantastično, po citronovcu i vaniliji sa lješnjacima. Idealan prilikom jutarnjeg tuširanja za razbuđivanje! Cijena - 38,50 kn.

Krema za ruke Cvijet manga - po meni, L'occitane ima najbolje kreme za njegu ruku. Opsjednuta sam njima i uvijek ih imam nekoliko različitih. Ova ima slatkasto voćni miris manga koji se dosta intenzivno osjeti. Njega je odlična za hladno zimsko razdoblje. Nešto je gušća od klasične Shea kreme, ali mi to odgovara. Ruke ostavlja glatkim i nahranjenim. Cijena - 57,70 kn.

Na slici se nalazi još jedan proizvod, Macadamia Oil Deep Repair Masque. Dugo sam je htjela i napokon sam našla ljekarnu u Splitu koja drži Macadamia proizvode. Detaljna recenzija kada je isprobam. :-)

4 komentara :

  1. oprosti,
    mozes li samo reci koja ljekarna u Splitu prodaje Macadamia proizvode?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam je uzela u ljekarni Prima Pharme u Jokera, a vidjela sam ih u frizerskom salonu u Mercatora. Također ih možeš kupiti u jednom dućanu sa frizerskom opremom (drže i Moroccanoil) nasuprot ulaza u bolnicu Firule

      Izbriši
  2. Ovaj losion za tijelo Čarobni listovi je jedan od najboljih koje sam ikada koristila. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemam losion. :-( Samo ovaj malecki piling gel. Al miriše super, super. Sad po ovim vrućinama baš nekako osvježi.

      Izbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena