srijeda, 20. ožujka 2013.

Chanel Poudre Universelle Libre

Chanel Poudre Universelle Libre je jedan od onih proizvoda koje koristim skoro pa svakodnevno, a za večernje izlaske obavezno. Mjesecima mi se nalazio na wish listi, a onda sam u studenom dobila rođendanski popust u Limonija i odlučila se počastiti njime.

Puder je pakiran u veliku okruglu amabalažu sa prepoznatljivim Chanel logom na poklopcu. Unutra se nalazi mala spužvica, a puder izlazi kroz male rupice, tako da je šansa da će vam se izaći prevelika količina mala. Spužvicu nikada ne koristim za nanošenje pudera, već to radim sa velikom mekanom četkom. Ambalaža predstavlja mali problem za nositi u neseseru jer je stvarno velika, ali ja nikada ni ne popravljam puder tokom dana.
Količina je također velika, čak 30 grama. Mislim da će mi trajati cijelu vječnost.

A sada malo o samom proizvodu. Moja nijansa je Naturel 30 i odgovara mi odlično. Puder zapravo ne ostavlja puno boje na licu i nema veliku pokrivnost, već više služi za fiksiranje tekuće podloge. Sviđa mi se tekstura. Fino mljeveni prah klizi po koži i ne ulači se u pore. Također ne naglašava suhe dijelove lice i ne izgleda brašnasto na koži. Godinama sam izbjegavala pudere u prahu upravo iz tog razloga jer sam u prošlosti imala neugodna iskustva.
S njim lice izgleda perfektno. Iako ne ostavlja skroz mat finish, već koža dobiva baršunasti izgled, ipak odlično kontolira neželjeni sjaj. Ten djeluje ujednačeno i bez greške. Za mene, ovo je jedan od must have proizvoda.


Cijena je oko 335 kn, ali s obzirom na količinu, itekako se isplati.

3 komentara :

  1. Ovo je definitivno na mojoj WL. Prvo na redu. Kao što sam rekla ovisna sam o YR pa tako imam njihov puder u prahu i odličan je, ali je već pri kraju. Ovo će biti definitivno slijedeći. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kupila si me :) i fotke su ti divne!

    OdgovoriIzbriši

© Cosmetic essence , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena